reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Dziewczyny spokalyscie gdzieś body z krótkim rękawem zapinane kopertowo? Wszędzie gdzie patrzę to tylko przez główkę wkładane .

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Happy, noworodek to jakoś specjalnie się nie rusza i dużo śpi. A potem w miarę jak maluch rośnie to się go nie owija. Ja bym owijała głównie na noc lub jak jest niespokojny.

Askl, a jaki skład?

Gato, ciężko znaleźć.

Dziewczyny, w sklepie internetowym KappAhl automatycznie nalicza się -25% i darmowa wysyłka, a do tego nadal działa kod VIPstore na -20%. Łącznie wychodzi 40% rabatu i darmowa wysyłka. Moje dziewczyny już obkupione :)

Dziewczyny spokalyscie gdzieś body z krótkim rękawem zapinane kopertowo? Wszędzie gdzie patrzę to tylko przez główkę wkładane .

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gato, też szukam. Jeszcze niedawno na wyprzedaży były w H&M, ale już zniknęły, przynajmniej u mnie. W zimowej kolekcji znalazłam tylko w Petit Bateau. Tam jest troszkę drogo, ale teraz jest kod TwojStyl2016 na -15%.

Dziewczyny dzisiaj dostałam od koleżanki worek ciuszków. Ciesze sie jak dziecko, wyprawka rośnie w siłę :)

Załączniki

• 20161007_170048.jpg
    20161007_170048.jpg
    521,5 KB · Wyświetleń: 91
  • 20161007_170450.jpg
    20161007_170450.jpg
    578 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Do góry