reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

@askkka2 super ubranka, ta błękitna sukieneczka jest mega urocza.
Mam pytanie, czy dziecku w otulaczw Woombie będzie wystarczajaco ciepło ? Czy lepszy będzie rożek?
Przypominało mi się, ze któraś pytała o śpiworek - znalazłam taki z raczkami odpinanymi
Link do: Śpiwór z działu Niemowlęta - kolor: jasnoszary-melanż – niskie ceny w sklepie C&A on-line!
Pod otulacz body na dlugi rekaw i mysle ze bedzie spoko :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj pojechalam do H&M po legginsy dla siebie ale wyszlam ze staniorem do karmienia i takie male zakupki dla Polci [emoji7][emoji1]
1475864938719.jpg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475864938719.jpg
    1475864938719.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 332
HappyBabyMama tez dobry pomysl;)
Ja kupie jakis otulacz dziecko i tak bedzie spalo w pajacu na noc wiec otulacz zeby czul sie bezpiecznie zawsze na to kocyk mozna jakis...ja mam cieplutko w domu zima...

@idealka moim zdaniem nie sprawdzi się. Naprawdę nie będziesz miała ochoty walczyć z upychaniem nóg noworodka w nogawki ;) Lepiej się sprawdzi coś śpiworkowatego i takiego, że kładziesz dziecko na wierzch i tylko zapinasz, z jak najmniejszą ingerencją. Tutaj nie dość, że nogawki, to jeszcze trzeba w nie dziecko ubrać jak w spodnie, potem podnieść dziecko i naprostować resztę otulacza [a dziecko będzie się wić i raz Ci wyjdzie, a pięć razy nie ;) ]. Ze swojej strony nie polecam też otulacza Motherhood, ma za małe możliwości regulacji ściśnięcia i moja starsza zawsze się z niego wyciągała ręce.

Idealka fajne jak do wozka czy do fotelika jak na moje;)
Jakos kaptur do snu mnie przekonuje...

BasiaBM tez myslalam o otulaczu z Motherhood ale zbilas mnie z tropu;)

To ja nadal ńie wiem co lepsze: rożek czy Woombie. Ten Woombie mnie kusi. Choć jak moja mama zobaczy upragniona wnuczkę w czymś, co będzie przypominać wielkiego plemnika...

reklama
Do góry