reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

@askkka2 super ubranka, ta błękitna sukieneczka jest mega urocza.
Mam pytanie, czy dziecku w otulaczw Woombie będzie wystarczajaco ciepło ? Czy lepszy będzie rożek?
Przypominało mi się, ze któraś pytała o śpiworek - znalazłam taki z raczkami odpinanymi
Link do: Śpiwór z działu Niemowlęta - kolor: jasnoszary-melanż – niskie ceny w sklepie C&A on-line!
Pod otulacz body na dlugi rekaw i mysle ze bedzie spoko :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj pojechalam do H&M po legginsy dla siebie ale wyszlam ze staniorem do karmienia i takie male zakupki dla Polci [emoji7][emoji1]
1475864938719.jpg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475864938719.jpg
    1475864938719.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 336
HappyBabyMama tez dobry pomysl;)
Ja kupie jakis otulacz dziecko i tak bedzie spalo w pajacu na noc wiec otulacz zeby czul sie bezpiecznie zawsze na to kocyk mozna jakis...ja mam cieplutko w domu zima...

@idealka moim zdaniem nie sprawdzi się. Naprawdę nie będziesz miała ochoty walczyć z upychaniem nóg noworodka w nogawki ;) Lepiej się sprawdzi coś śpiworkowatego i takiego, że kładziesz dziecko na wierzch i tylko zapinasz, z jak najmniejszą ingerencją. Tutaj nie dość, że nogawki, to jeszcze trzeba w nie dziecko ubrać jak w spodnie, potem podnieść dziecko i naprostować resztę otulacza [a dziecko będzie się wić i raz Ci wyjdzie, a pięć razy nie ;) ]. Ze swojej strony nie polecam też otulacza Motherhood, ma za małe możliwości regulacji ściśnięcia i moja starsza zawsze się z niego wyciągała ręce.

Idealka fajne jak do wozka czy do fotelika jak na moje;)
Jakos kaptur do snu mnie przekonuje...

BasiaBM tez myslalam o otulaczu z Motherhood ale zbilas mnie z tropu;)

To ja nadal ńie wiem co lepsze: rożek czy Woombie. Ten Woombie mnie kusi. Choć jak moja mama zobaczy upragniona wnuczkę w czymś, co będzie przypominać wielkiego plemnika...

reklama
Do góry