reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

dziewczny powiedzcie mi w czym spały wasze maluchy? W rożku czy w spiworku? Co lepsze? Kurde nie wiem co szkrabowi kupic do spania.... Kołderka to odpada u takiego malca nie?
Mój synek spał pod kolderką, na pocztku i tak za bardzo się nie ruszał, zresztą nie bylam taka obcykana jak teraz. Ale od znajomych dostałam i spiworek i otulacz mam też kolderke, więc bede próbować.
no i co ja bym bez Was zrobiła. To chyba ten rożek zakupię a potem poprostu kołderkę :) Jakos te spiworki mnie nie przekonuja. Ja sama bardzo lubię spać przykryta, nawet w 40 stopniowym upale muszę być przykryta np przescieradłem. Będę się starała w takim razie aby Rysiu miał czwarty trymestr i jak najłagodniej przeszedł zapoznanie się z tym "strasznym" światem :)
I tak do szpitala musisz kupić albo rożek albo otulacz:)

Mi z takich rzeczy, brakuje jeszcze jakiegos kombinezonu nie puchowego, pokrowcy na przewijak, i rzeczy z apteki. tak to można powiedzieć, że reszte juz mam. leżaczek jest już wysłany i czekam na kuriera:)

reklama
No właśnie wiem, ze ten otulacz mało praktyczny. Siostra tez mi mówiła ze kaptur do kołyski, to niefajny pomysł wiec kupie tę wersje bez kapturka i osobnych nóżek - ze względów praktycznych. Nie ukrywam jednak ze ten z kapturkiem jest cudny [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze wracajac do rozkow to ja kupilam taki ktory pozniej moze byc kocykiem :) bo zdania sa mega podzielone, jedne mamy nie wyobrażają sobie bez rozka a inne z rozkiem hehe. Taki mam
1475999266464.jpg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475999266464.jpg
    1475999266464.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 355
Olga ja mam taki rozek ze jest bardzo miecutki z minky ale bede musiala kupic troszke sztywniejszy ze wzgledu na corke;) napewno bedzie chciala braciszka potrzymac wiec bezpiecznie bedzie jej w tym dawac;)

Idealka fajny fajny ten co pokazalas moze do wozka go zakupisz?

Dziewczyny ktore maja dzieci, w Lidlu i Biedrze sa promocje na pieluchy;)

W H&M pojawily sie na online body z krotkim rekawkiem kopertowki...ale niewiem jak rozmiarowka ale to w dziale wyprzedazowym;)

@Olgi89 fajny ten rożek. A jaki psiur fajny wlazł w kadr;)
Ja zakupiłam rożek ale taki usztywniany to sobie wymienię jutro bo nie zauwazylam ze on ma takie plecki i wezmę jakiś mięciutki a tak to bede otulaczami malucha owijała.

reklama
Do góry