reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
czy któras z was miała adapter do pasów np be safe? taki do pasów samochodowych? Bo zamówiłam sobie ale w sumie tak się zastanawiam czy to działa jak ma działac czy pic na wodę :)

Ja dzis pierwsze wieksze zakupy zrobilam:
Luzeczko:
Link do: George Home Rafferty Cot Bed - White | Home & Garden | George at ASDA
Przebierak:
Link do: George Home Rafferty Top Changer - White | Home & Garden | George at ASDA
i materac (w promocji) (48 zamiast 170 funtów)
Link do: 6 Inch Supreme Cotbed Sprung Mattress With MEMORY Foam Topper (140 x 70)

Aaa i pando-ręcznik
Link do: George Home Panda Hooded Towel | Home & Garden | George at ASDA

Na łużeczku i przebieraku -20% więc żal było nie skorzystać :) Miałam brać w Ikei ale tam tylko 120x60 a podobną cenę.

Ja dzis pierwsze wieksze zakupy zrobilam:
Luzeczko:
Link do: George Home Rafferty Cot Bed - White | Home & Garden | George at ASDA
Przebierak:
Link do: George Home Rafferty Top Changer - White | Home & Garden | George at ASDA
i materac (w promocji) (48 zamiast 170 funtów)
Link do: 6 Inch Supreme Cotbed Sprung Mattress With MEMORY Foam Topper (140 x 70)

Aaa i pando-ręcznik
Link do: George Home Panda Hooded Towel | Home & Garden | George at ASDA

Na łużeczku i przebieraku -20% więc żal było nie skorzystać :) Miałam brać w Ikei ale tam tylko 120x60 a podobną cenę.
Hej. Mam prosbe. Mozesz mi napisac jak z materialem reczniczka? Tez nad nim myslalam [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@HappyBabyMama ja miałam adapter do pasów, ale pożyczony. Trochę droga impreza, ale na zdrowiu się nie oszczędza. Powiem tak…Działa, obniża pas poniżej brzucha i biorąc pod uwagę, że jedziesz w długą podróz, uważam, że dobrze zrobiłaś. Zawsze to bezpieczniej!

Ale szalejecie [emoji33][emoji33][emoji33] ja wszystko mam po pierwszej córce
Jak bedzie chłopak, to sie bede martwić [emoji23][emoji23][emoji23]

Kurczę miałam zabrać sie za szukanie chusty
Zaczęłam czytać i jakos to zarzuciłam, stwierdziłam, ze mam czas, tylko ja jeszcze nie wiem jaka chce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam x landera x move. Już pisałam o nim. Jest duży, zajmuje dużo miejsca w bagażniku i to jego jedyną wadą. W górach spisuje się świetnie.
Adapter do pasów bsafe też mam. Używałam w pierwszej ciąży, teraz jeszcze nie mam brzucha, ale za niedługo go montuję.

Do góry