reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

hehe ;) mi się to gdzieś obiło o uszy przed urodzeniem Adasia, ale nie miałam parcia, żeby to testować bo mieliśmy wanienkę. Jednak synkowi nie bardzo podobało się kąpanie, darcia może i nie było, ale marudził i widziałam że czuję się jakoś niepewnie. Plecki i dupka zanurzone w ciepłej wodzie, a góra trochę na wierzchu, no i ta pozycja na plecach - ponoć noworodki czują się w niej niepewnie. Więc wzięliśmy zwykłe wiadro, wnętrze wyścieliliśmy pieluchą żeby było miękko i hop małego do środka, po samą szyję (mąż go trzymał bo ja się stresowałam :p). O jaki miał blogi wyraz twarzy i oczka mu się zaczęły przymykać, aż filmik nakręciliśmy :D

reklama
My mamy wanienke po moim mezu :)
Zwykla biala plastikowa. Bez bajerow. Jak dla nas moze byc. I wiecie co...My tez kapalismy naszego we wiadrze. Ale biorac pod uwage, ze spal nie raz w kartonie ( latwo mi go hylo bujac) to wolalam nie pisac jaka jestem wyrodna matka :p
W wieku 3 lat znow robil sobie drzemki w ... psiej budzie i nie bylo opcji aby go wyjac, bo nasza suczka Sonia tarasowala soba wejscie i powarkiwala. Wiec w jednej budzie siedzial prawie 3latek,szczeniory i dorosla suczka.

Ale cudeńka już macie. Ja zaczynam rozglądać się za wózkiem a moja szafa dla mlodego tymczasem wygląda już tak
1472630412612.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472630412612.jpg
    1472630412612.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 310
Kamisia twoja kolekcja jest coraz wieksza super[emoji4][emoji4][emoji4]

Ja wczoraj przegladalam ciuszki po corce i pare sie znalazlo ktore moge uzyc[emoji4]

My przez pierwszy miesiąc kąpaliśmy Adaśka w wiaderku i było o wiele lepiej niż w wanience. Aż przysypiał tak mu było dobrze :D tu są takie specjalne wiaderka Link do: O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub &reg za jakieś grube miliony. My oczywiście jako nieprofesjonalni rodzice używaliśmy zwykłego z Ikei ;) no a potem wanienka, drewniany stelaż na wannę zrobił mój tata.

[edit] no dobra, na olx można znaleźć Tummy Tub za cztery dychy, więc nie ma tragedii ;)

Słyszałam o tym wiaderku, ze jest super i tez planuje zakup;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry