reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

czy któras z was miała adapter do pasów np be safe? taki do pasów samochodowych? Bo zamówiłam sobie ale w sumie tak się zastanawiam czy to działa jak ma działac czy pic na wodę :)
W pierwszej ciazy nie mialam, w tej tez nie mam, zapinam pasy normalnie tylko ten dolny wkladam troche pod brzuch. Nie chce mi sie w to inwestowac, potem ciezko sprzedac;)

reklama
1472573320-mpwuho.jpeg

Kilka pierwszych rzeczy dla maluszka, oficjalny shopping zacznę od czwartku jak poznamy płeć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja dzisiaj zamówiłam pieluszki na motherhood i rogala malego do karmienia, bo są w promocyjnych cenach jeszcze. Mój kojec motherhood sprawuje się cudownie, uwielbiam z nim spać, aż mąż jest zazdrosny ! I dziś pojechałam po wanienkę z korkiem z olx, taką nakładaną na dużą wannę. Zobaczymy czy się sprawdzi. Po narodzinach córki najgorzej wspominam wylewanie wody z wanienki właśnie...

@kolorowaMama
Boskie ciuszki i już duża kolekcja
ja dziś od koleżanki odkupiłam niańkę elektroniczną z czujnikiem ruchu tommy tippee i śliczną matę do przebierania:

4155D6200

Do tego dostałam kilka ciuszków i torbę do przebierania skiphop. (wszystko za 30 funtów)

Uwielbiam oszczędności :D Miejmy nadzieję że moje się jutro pokaże i przedstawi :D

My przez pierwszy miesiąc kąpaliśmy Adaśka w wiaderku i było o wiele lepiej niż w wanience. Aż przysypiał tak mu było dobrze :D tu są takie specjalne wiaderka Link do: O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub &reg za jakieś grube miliony. My oczywiście jako nieprofesjonalni rodzice używaliśmy zwykłego z Ikei ;) no a potem wanienka, drewniany stelaż na wannę zrobił mój tata.

[edit] no dobra, na olx można znaleźć Tummy Tub za cztery dychy, więc nie ma tragedii ;)

reklama
My przez pierwszy miesiąc kąpaliśmy Adaśka w wiaderku i było o wiele lepiej niż w wanience. Aż przysypiał tak mu było dobrze :D tu są takie specjalne wiaderka Link do: O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub &reg za jakieś grube miliony. My oczywiście jako nieprofesjonalni rodzice używaliśmy zwykłego z Ikei ;) no a potem wanienka, drewniany stelaż na wannę zrobił mój tata.

[edit] no dobra, na olx można znaleźć Tummy Tub za cztery dychy, więc nie ma tragedii ;)
Ty mnie zadziwiasz dziewczyno! Normalnie nie miałam pojęcia o czymś takim....

Do góry