reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

czy któras z was miała adapter do pasów np be safe? taki do pasów samochodowych? Bo zamówiłam sobie ale w sumie tak się zastanawiam czy to działa jak ma działac czy pic na wodę :)
W pierwszej ciazy nie mialam, w tej tez nie mam, zapinam pasy normalnie tylko ten dolny wkladam troche pod brzuch. Nie chce mi sie w to inwestowac, potem ciezko sprzedac;)

reklama
1472573320-mpwuho.jpeg

Kilka pierwszych rzeczy dla maluszka, oficjalny shopping zacznę od czwartku jak poznamy płeć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja dzisiaj zamówiłam pieluszki na motherhood i rogala malego do karmienia, bo są w promocyjnych cenach jeszcze. Mój kojec motherhood sprawuje się cudownie, uwielbiam z nim spać, aż mąż jest zazdrosny ! I dziś pojechałam po wanienkę z korkiem z olx, taką nakładaną na dużą wannę. Zobaczymy czy się sprawdzi. Po narodzinach córki najgorzej wspominam wylewanie wody z wanienki właśnie...

@kolorowaMama
Boskie ciuszki i już duża kolekcja
ja dziś od koleżanki odkupiłam niańkę elektroniczną z czujnikiem ruchu tommy tippee i śliczną matę do przebierania:

4155D6200

Do tego dostałam kilka ciuszków i torbę do przebierania skiphop. (wszystko za 30 funtów)

Uwielbiam oszczędności :D Miejmy nadzieję że moje się jutro pokaże i przedstawi :D

My przez pierwszy miesiąc kąpaliśmy Adaśka w wiaderku i było o wiele lepiej niż w wanience. Aż przysypiał tak mu było dobrze :D tu są takie specjalne wiaderka Link do: O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub &reg za jakieś grube miliony. My oczywiście jako nieprofesjonalni rodzice używaliśmy zwykłego z Ikei ;) no a potem wanienka, drewniany stelaż na wannę zrobił mój tata.

[edit] no dobra, na olx można znaleźć Tummy Tub za cztery dychy, więc nie ma tragedii ;)

reklama
My przez pierwszy miesiąc kąpaliśmy Adaśka w wiaderku i było o wiele lepiej niż w wanience. Aż przysypiał tak mu było dobrze :D tu są takie specjalne wiaderka Link do: O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub &reg za jakieś grube miliony. My oczywiście jako nieprofesjonalni rodzice używaliśmy zwykłego z Ikei ;) no a potem wanienka, drewniany stelaż na wannę zrobił mój tata.

[edit] no dobra, na olx można znaleźć Tummy Tub za cztery dychy, więc nie ma tragedii ;)
Ty mnie zadziwiasz dziewczyno! Normalnie nie miałam pojęcia o czymś takim....

Do góry