reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Tak, jest ta promocja w HM i na bodziakach tez jest ze 3 w cenie 2. Ja oczywiście poszłam, bo uwielbiam ciuszki z HM ale kupiłam tylko jeden set, bo nie potrafię kupować jak nie znam płci.. Wiec moje skromne łupy
1472153184-whj3w4.jpeg

Mam to samo! Też jakoś nie umiem jeszcze nic kupić, ani zastanawiać się nad imionami póki płeć nieznana...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
DSC_0975~2.JPG DSC_0972~2.JPG DSC_0974~2.JPG
Killka moich ostatnich zakupow I prezent od koleżanki.
Uwielbiam te sowki.

Załączniki

• DSC_0975~2.JPG
    DSC_0975~2.JPG
    427,3 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC_0972~2.JPG
    DSC_0972~2.JPG
    707,9 KB · Wyświetleń: 136
  • DSC_0974~2.JPG
    DSC_0974~2.JPG
    502,8 KB · Wyświetleń: 114
Sowyuwielbiam.ja zaczęłam coś nieśmiało oglądać na stronie smyka ale na wyprzedaży są rozmiary typu 50 wiec pozostanę chyba wierna ciuchom z h&m.
Kto jutro rusza na walkę w lidlu?:-p

Do Lidla przyszłam o 10 i już było spokojnie :) ale oczywiście rozmiary 56-62 wyprzedane. Więc kupilam bodziaki 50-56, bo i tak rozmiarówka jest zawyżona, więc spokojnie na 2 miesiące będą. I spodenki 62-68, więc na +3 miesiące. Adaśkowi kupiłam koszulkę w takie same misie, więc będą razem uroczo wyglądać :D

DSC06749.JPG DSC06750.JPG

Załączniki

• DSC06749.JPG
    DSC06749.JPG
    881,8 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC06750.JPG
    DSC06750.JPG
    558,5 KB · Wyświetleń: 124
@Czoperka mój m tez w końcu dotarł do lidla i kupił po dwa bodziaki i spodenki z rozmiarów 50-56 i 62-68.myślisz ze to zawyżona numeracja?bo mi się te 50-56 wydają jakieś strasznie małe ale może ja już nie pamiętam tych pierwszych ciuszków,chociaż wydawało mi się ze aż takich małych nie miałam.

reklama
A ja widziałam czapki w rozmiarówce 34,36,38 i nie miałam pojęcia ktora wziąsc bo nic mi to nie mowi. Wzięłam 36. A skarpet to nie wzięłam żadnych bo tez miały cm zamiast 1-3 mca :/

To jest chyba obwód główki.
I tak noworodek powinien w 34 wejść bo średni obwód u noworodków to jakieś 32-36.
Mój miał przy porodzie 36, najmniejsze czapeczki były za małe. No i jeszcze kwestia kroju. Te cieniutkie bawełniane ze Smyka są "płytkie". H&M ma chyba fajniejszy krój czapeczek.

Miałam gdzieś fajne zestawienie rozmiarówek. Jak znajdę linka to wkleję. Jak nie, to mam zdjęcia. Uzbrojcie się tylko w cierpliwość, bo zazwyczaj przy moim łobuzie tylko komórki używam i to wymaga więcej mieszania.

Dużo myślałam o tych ubrankach z Lidla. Moja mama widziała sweterki - były śliczne. Ale chyba się wstrzymam. Przede mną badania połówkowe. I jeszcze ta historia Truskaweczki :-(

Do góry