reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

My nie uzylismy ani butelek ani laktatora. Teraz nie bede kupowac na zapas. Mlode z cyca pszeszlo od razu na kubek. Ciekawe jak bedzie z drugim...

reklama
Wiecie tak mnie naszlo... Moze by tu zorganizowac jakis straganik/bazarek np. pozbywamy sie rzeczy, ktore nam niepotrzebne bo np drugie dziecko bedzie innej plci, albo mamy po kilka egzemplarzy podobnych rzeczy itd.
Co Wy na to?

Bazarek super pomysł tylko pytanie, czy dla innch mam też (z innych wątków) czy tylko dla styczniówek.

A tutaj zdjęcia tego co mam dla maluszka do ubrania uniwersalne :) DSC_0955.JPG DSC_0956.JPG

i "dziewczyńskie" :p
DSC_0958.JPG

Załączniki

• DSC_0955.JPG
    DSC_0955.JPG
    117,1 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0956.JPG
    DSC_0956.JPG
    129,9 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0958.JPG
    DSC_0958.JPG
    686,4 KB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny czy pod takiego pajacyka zapinanego na przodzie zakladalyscie bodziaka przez głowę czy poprostu na gołe ciałko ten pajacyk?bo pamiętam moje dylematy czy zapięcie nie będzie uwieralo w brzuszek i pępek a z drugiej strony zakładanie przez głowę bodziaka w pierwszych tygodniach to tez była sztuka.

W zaleznosci od pogody ale synek sie urodzil z koncem sierpnia i juz chlodnawo bylo wiec zakladalam body pod spod. Ale ja nie mialam problemu z tym ze przez glowe... a jak masz z tym problem to kupuj kopertowe body. Rozpinaja sie cale i zakladasz jak pajacyk

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bridget ja w zalezności od pogody. Jak było chłodno to bodziak + pajac, jak było w miarę ciepło to sam pajac, a jak bardzo ciepło to sam bodziak. W zimie nastawiam się pewnie na dwie warstwy, sama tak chodze po domu, więc dziecko też pewnie będę tak ubierać, chyba że w domu będzie ciepło. Pamiętam że obawiałam się tych bodziaków przez głowę, ale okazało się że nie ma z tym problemu.

Do góry