reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
@HappyBabyMama brzuszek już pomału widać ale jak ktoś nie wie żebjestem w ciąży to może sobie pomyśleć że poprostu dużo zjadłam :p ruchy czuję od kilku dni :) ale spokojnie bo to Twoja pierwsza ciąża więc ruchy możesz poczuć dopiero ok 20 tyg. Na prawdę nie masz się czym martwić :)

Dziewczyny a ja wam polecam butelki dr browns- mojej małej z dnia na dzień kolki przeszły dzięki tej butelce, jeszcze ich wtedy w pl nie było i z usa sprowadzałam ale było warto

Nessi, HappyBabyMama, Truskaweczka ja mam 14t5d wiec jestem blisko was. Brzucha nie mam za bardzo i ruchow tez nie czuje....
Co do butelek to zdecydowanie najlepszy dr brown. Syn mial kolki ogromne a jak zmienilismy butelki na tw to o polowe lepiej i szybko przeszly. Teraz napewno kupie takie odrazu. Myslalam jeszcze nad tommee tippee bo sa tansze ale chyba nie bede ryzykowac

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez dziewczyny blisko Was z tygodniami ;) w poniedziałek kończę 15 tydzień :) tez nie czuje jeszcze ruchów ale spokojnie na to czekam [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny jak tak Was czytam, to ja chyba jeszcze daleko w polu jestem... Jak dobrze, że tu jesteście, tyle się można od Was dowiedzieć :) I już się boję, bo lista wydatków mi przez Was rośnie :) W życiu nie myślałam że będe chciała rogala do spania kupować, a jak tak Was czytam, to terz tylko chyba Matherhood wchodzi w grę, lepisj zapłacić troszkę więcej i mieć sprawdzony produkt, niż jakąś nędzną podróbę, która po miesiącu będzie wyglądała jak wymiętolony kilkuletni produkt. Butelki tez chyba kupię takie, jak polecacie. Dzięuję Wam bardzo!

askl, u nas nie można używać swoich ubranek ;) pampersy też dają

U nas sprawdziły się butelki Avent i Lovi, ale syn był na piersi, więc butelki sporadycznie. Nie wierzę że niektóre butelki powodują kolki, dzieci cycowe też mają kolki przecież :)

reklama
Z butelkami to nie ma co szaleć. Jeśli chcesz kp to kup na początek jedną. Ja tak kupiłam i nawet jedna się nie przydała przez pierwsze 4mce. Niestety lakatator był nie dla mnie, ale nie miałam z tym problemu.
Zainwestowałam te pieniądze w poduchę do karmienia i to był hit.

Do góry