reklama
katem86
Fanka BB :)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Załączniki
Bridget Jones
Dziewczyny czy pod takiego pajacyka zapinanego na przodzie zakladalyscie bodziaka przez głowę czy poprostu na gołe ciałko ten pajacyk?bo pamiętam moje dylematy czy zapięcie nie będzie uwieralo w brzuszek i pępek a z drugiej strony zakładanie przez głowę bodziaka w pierwszych tygodniach to tez była sztuka.
Truskaweczka2017
Moderatorka
@Bridget Jones ja zakładałam pajaca na gołe ciałko.
katem86
W zaleznosci od pogody ale synek sie urodzil z koncem sierpnia i juz chlodnawo bylo wiec zakladalam body pod spod. Ale ja nie mialam problemu z tym ze przez glowe... a jak masz z tym problem to kupuj kopertowe body. Rozpinaja sie cale i zakladasz jak pajacyk
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
U mnie też zależało od pogody Bridget, Z czego najważniejsze przy pajacach co mi pediatra powiedziała żeby w nóżkach było luźno.
reklama
Czoperka
Bridget ja w zalezności od pogody. Jak było chłodno to bodziak + pajac, jak było w miarę ciepło to sam pajac, a jak bardzo ciepło to sam bodziak. W zimie nastawiam się pewnie na dwie warstwy, sama tak chodze po domu, więc dziecko też pewnie będę tak ubierać, chyba że w domu będzie ciepło. Pamiętam że obawiałam się tych bodziaków przez głowę, ale okazało się że nie ma z tym problemu.
Podziel się: