reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Ja śpiworka nie kupuje,mam po synku oryginalny od wózka X lander i w razie co tego użyję, chociaż z pierwszym był użyty tylko 2 razy, kombinezonik i na to kocyk jak dla mnie wystarczy tym bardziej, że te zimy teraz takie, a ja jestem za nieprzegrzewaniem dzieci:)

A to moje dotychczasowe zakupki:
sadsaf.jpg dfgdfh.jpg

Załączniki

• dfgdfh.jpg
    dfgdfh.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 93
  • sadsaf.jpg
    sadsaf.jpg
    157,5 KB · Wyświetleń: 93
i jeszcze potrzebuje pomocy jaki smoczek kauczukowy cz silikonowy? jakiej firmy najlespzy? Czy te ortodontyczne jest sens kupowac ? Jak to wygląda. Jakie smoczki wasze dzieci lubily? Wiem że sa dzieci które smoczusiów nie lubia wiec poprosze o porade te mamy które uzywały :)

i jeszcze potrzebuje pomocy jaki smoczek kauczukowy cz silikonowy? jakiej firmy najlespzy? Czy te ortodontyczne jest sens kupowac ? Jak to wygląda. Jakie smoczki wasze dzieci lubily? Wiem że sa dzieci które smoczusiów nie lubia wiec poprosze o porade te mamy które uzywały :)
Niby "najlepsze" sa takie :)
1476197981804.jpg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476197981804.jpg
    1476197981804.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 269
reklama
Do góry