reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

To Czoperka uchowali Twoi rodzice, fajna pamiątka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U moich rodzicow też jest wanienka po mnie :) kilku innych dzieciach I ostatnio uzywana przez oliwke ;)

Co do wiaderka to jak ogladalam ile kombinacji z noworodkiem zeby go wykapac to ja jednak wole wanienke albo umywalke.
Oliwie tak kapalam I jakoś tak naturalnie I łatwo poszło ze teraz kombinowac nie bede.

U mnie ciuszki poskladowane w reklamowkach albo rozlozone na fotelach. Mieliśmy meble z ikei zamawiac ale koniec końców tylko komode bierzemy I teraz nie oplaca sie placic za prEsylke :/ I nie mam gdzie ciuchow skladowac.

reklama
@katem86 ręczniczek dzisiaj przyszedł, jest fajny ale moja Oliwka mówi że szorstki. (napewno nie jest tak miękki jak ten który miałam jak ona była mała). Materiał jest średniej jakości, nie bardzo cienki ale też nie brdzo gruby, jest szeroki, niemowlaka kilka razy możnaby zawinąć ale dla takiego roczniaka to pewnie tylko do kolanek by starczył. Wypiorę go i zobaczę czy zmięknie.
Przyszło dzisiaj łóżeczko, jutro złożymy to będe miała gdzie ciuszki składować :p

1472818622-d35skz.jpeg

Hej!
Ja dzis pokusiłam sie o dwa pajace w smyku[emoji5] podoba mi sie,ze maja ochraniacze na rączki. W poniedziałek usg i mam nadzieje,ze dowiem sie na 100% czy bedzie w kierunku różowego czy niebieskiego [emoji5]

W ogole to macie może jakies godne polecenia sklepy internetowe gdzie mozna kupować ciuszki dobrej jakości ? Nie chce mi sie cały czas łazić po sklepach, a tak to przez internet zamowienie raz, dwa i po krzyku [emoji16]

Ja dzis odebralam jakies 4 kartony ciuszkow od mamy po synusiu i chyba nic nie kupie,tyle tego tam jest. Az wspomnienia odzyly :)
Z jednej strony kusi aby kupic a z drugiej tyle tego mam,ze na bliznieta by starczylo... I troszke kasy zal,bo bedzie trzeba zrobic remont i kupic mebelki....
Nie wiem cze!u zdjec mi nie chce dodawac.

reklama
Do góry