reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Przyszła dzisiaj chusta. Fantastycznie miękka... (Na zdjęciu ta dolna niebieska)
Link do: BABY SLING CROSS TWILL DIAGONALLY WOVEN WRAP CARRIER SAFE SOFT GREY BLUE RED
kupiłam też śpiochy i bodziaki do kompletu z czapeczkami z matalan z żyrafami i słonikami. (urocze) Patrzyłam też w TKMAX ale nie znalazłam nic godnego uwagi (no może poza kombinezonem ale był za duży.)

Ale za to wczoraj złożyliśmy łóżeczko i przebierak (Po długich przejściach, bo tak jak zazwyczaj działamy razem dobrze, tak wspólne budowanie albo liczenie doprowadza nas do białej gorączki) Narazie łóżeczko będzie działać jako składzik ;)
lozeczko.JPG

Załączniki

• lozeczko.JPG
    lozeczko.JPG
    114,7 KB · Wyświetleń: 401
Dziekuje dziewczyny, lozeczko sie obniza I pozniej mozna zmienic w zwykle łóżeczko wiec licze na to że dlugo posluzy.

O rany, ale Wy jesteście do przodu z wyprawką :) Ja dopiero niedługo rozpakuję rzeczy po córce i obadam, co muszę dokupić. Z pajaców bardzo polecam Nexta - świetna bawełna i śliczne wzory :) I najlepiej kupować te, które są rozpinane na obie nogi, szczególnie na pierwsze 3 mce życia, potem to już nie ma takiego znaczenia.

Dziewczyny zabilyscie mnie
Ja mysle ze grudzień bede rozpakowywać łóżeczko
Bo bedzie mi tylko zawadzać bo bedzie maluch i nas spał
Co do ciuchów to tez naszła mnie taka mysl, ze mamy w grudniu duzo przecen i to bedą wlasnie zimowe wiec sie wstrzymam
Mam jeszcze caaaaly styczeń
A teraz jest duzo letnich moze cos wybiore

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam wolę na grudzień nie zostawiać, bo będę myśleć o świętach, a zawsze jest ryzyko że dziecko przyjdzie na świat wcześniej. Zresztą zakupy z wielkim brzuchem i to jeszcze zimą to nie najlepszy pomysł :p Mam zamiar ogarnąć się do końca listopada z wyprawką, a na koniec zostawić ewentualnie pranie i prasowanie.

reklama
Moje zdobycze dzisiejsze:happy:
Nie wiem jeszcze jaka płeć, więc starałam się wybierać neutralne,ale albo wszystko dla chłopca albo dla dziewczynki.
Jakoś tak się zamotalam,ze wzięłam pajacyk w autka:laugh2:
To chyba z przyzwyczajenia ;)

Załączniki

• 20160905_154415-1-800x450.jpg
    20160905_154415-1-800x450.jpg
    106,2 KB · Wyświetleń: 94
Do góry