MiMeMi
Fanka BB :)
@julia0903 ja bym kupiła większy. Ale po moich doświadczeniach to jednak mięciutki śpiworek (taki z rękawkami i miejscem na pas do fotelika). I tak założysz coś ciepłego pod kombinezon. A dzieci szybko rosną. A do marca musi Ci starczyć. Dodatkowo wkładanie rączki noworodka do kombinezonu przyprawia o lekki stresik. Więc z mojej perspektywy 62 jak nic.
Jak dostałam lekki kombinezon wiosenny w rozm 68 (Smykowa rozmiarówka) to mój dwumiesięczniak może miał luz na długość nogawek ale na szerokość taki w sam raz był (tylko trzeba wziąć poprawkę, że mój syn duży się urodził - ale piszę mimo to dla zobrazowania
tempa wzrostu, ja miałam tendencję do kupowania za małych ubranek, bo przecież dziecko takie malutkie ;-))
Jak dostałam lekki kombinezon wiosenny w rozm 68 (Smykowa rozmiarówka) to mój dwumiesięczniak może miał luz na długość nogawek ale na szerokość taki w sam raz był (tylko trzeba wziąć poprawkę, że mój syn duży się urodził - ale piszę mimo to dla zobrazowania
tempa wzrostu, ja miałam tendencję do kupowania za małych ubranek, bo przecież dziecko takie malutkie ;-))