reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
U nas ochraniacz też musiał być. Do tej pory używamy, bo Nikoś lubi nocne podróże. Tylko ja od urodzenia do teraz mam też nianię z monitorem oddechu. Będę jej używać, aż do momentu pojawienia się Helenki.

MiMeMi, to ja natomiast uważam że do pół roku pajace są najlepsze, po nie ściskają w brzuszku jak spodnie. Utrudniają ruchy dopiero przy pełzaniu.

Julia, jakby to nie był problem dla Ciebie to ja też bym była chętna na coś HM dla mojego starszaka :D

Co do kocyków też oczywiście podobał mi się kiedyś Minkey, ale prawda jest taka ze to zwykła gadżetowa moda ;) są też inne milutkie, dużo tańsze kocyki. My w lecie używaliśmy cienkich, bawełnianych, a od jesieni takiego puchatego, polarowego, który do tej pory jest ulubionym kocykiem Adasia.

Ja też jestem zainteresowana info o niegryzącej włóczce :) coś tam kiedyś szydełkowałam, może bym zrobiła taki kocyk dla malucha :)

W Lidlu od 27 sierpnia mają być ubranka niemowlęce z bio-bawełny Link do: Laden ... Polecam ubranka Lupilu, są tanie, a nie niszczą się w praniu. Mój synek ma mnóstwo bodziaków wciąż w dobrym stanie. No i mi odpowiada krój - szczupły a długi ;) I kolorki teraz będą ładne, takie słodkie beże. Myślę że kupię coś dla najmłodszego :)

reklama
Na zakupach moja cora wybrała ciuszki dla rodzenstwa. IMG_20160816_165128.JPG IMG_20160816_165206.JPG

Załączniki

• IMG_20160816_165128.JPG
    IMG_20160816_165128.JPG
    903,2 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20160816_165206.JPG
    IMG_20160816_165206.JPG
    715,1 KB · Wyświetleń: 93
Do góry