reklama
dagi27
Fanka BB :)
Babcia mi w niemczech kupiła i przyslala. Wiem, że czasem można na ebay czy allegro kupić.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ładne listy :-)
Co do leków na kolki czytałam kiedyś Tatowym Okiem: sab simplex kontra Espumisan, Bobotic, Infacol, Gastrosil, Lefax - obalam mity Nie wiem ile w tym prawdy, bo nie potrzebowaliśmy tych specyfików :-)
Co do leków na kolki czytałam kiedyś Tatowym Okiem: sab simplex kontra Espumisan, Bobotic, Infacol, Gastrosil, Lefax - obalam mity Nie wiem ile w tym prawdy, bo nie potrzebowaliśmy tych specyfików :-)
Ostatnia edycja:
Hm...to ja też napiszę co tam uzbieralam :-)
▪łóżeczko, materacyk, ochraniacz, prześcieradła
▪wanienka
▪termometr
▪butelka,2smoczki
▪oilatum, linomag zielony, wazelina
▪duże waciki, patyczki
▪pampersy, chusteczki
▪ciuszki (body, pajace, śpiochy, polspiochy, bluzeczki, kombinezony, rajtki, skarpetki, czapeczki)
▪wózek
▪fotelik
▪nosidełko
▪2 rożki
▪kocyki
▪wkładki laktacyjne
▪koszule i staniki do karmienia
▪majtki siateczkowe
▪podkłady poporodowe
▪tantum rosa
▪octenisept
Pewnie jeszcze coś ale nie pamiętam
▪łóżeczko, materacyk, ochraniacz, prześcieradła
▪wanienka
▪termometr
▪butelka,2smoczki
▪oilatum, linomag zielony, wazelina
▪duże waciki, patyczki
▪pampersy, chusteczki
▪ciuszki (body, pajace, śpiochy, polspiochy, bluzeczki, kombinezony, rajtki, skarpetki, czapeczki)
▪wózek
▪fotelik
▪nosidełko
▪2 rożki
▪kocyki
▪wkładki laktacyjne
▪koszule i staniki do karmienia
▪majtki siateczkowe
▪podkłady poporodowe
▪tantum rosa
▪octenisept
Pewnie jeszcze coś ale nie pamiętam
kasiekz
O sab simplex musze nabyć Co prawda przy córci nie potrzebowałam, ale wolę mieć w apteczce
dagi27
Ja mam sab simplex, poleciła koleżanka, której synkowi nic nie pomagalo na kolki, kompletnie nic. Zobaczymy może mała nie będzie miała kolek i okaże się zbędny ale wole mieć.
no właśnie ja też wolę go mieć. przy młodym nie było problemu,a kilka razy jak myslałam, że coś mu dokucza to podałam infacol.
Megami, no w sumie nie głupie. ale skoro sab simplex moge podać be kombinowania, to chyba wybieram z lenistwa tę opcję
Megami, no w sumie nie głupie. ale skoro sab simplex moge podać be kombinowania, to chyba wybieram z lenistwa tę opcję
Ostatnia edycja:
reklama