reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka :)

reklama
Dziewczyny, piękne wyprawki ... my nie mamy jeszcze nic :D przecież to tyle czasu jeszcze. Znaczy gro rzeczy po synu jest pochowane u tesciow. Trzeba przywieźć i ogarnąć, ale po co się spieszyć :p

Nulini solpadeine tez tylko na mnie dziala ale w ciązy czy karmiąc bralam panadol bo apap nic-nie wiem czemu;p

Ja tez pochwale sie ze mam wszystko. Nic mi nie brakuje dla bobasa i dla mnie-nawet zadnej *******ki:) No zostaje poprac wszystko ale ja wkladam do suszary i nie prasuje wiec jakos przed swietami sie za to wezme;p

kasiekz, w ciąży brałam Ibuprom Sprint Caps i działał o dziwo :-D

Ja uprasuję tylko pierwsze pranie.
Doszłam do wniosku, że WSZYSTKO mam używane, czyli mięciutkie i nie będę się bawić w prasowanie po każdym praniu :-D
A Młodej prasowałam chyba z miesiąc!

Jezyk dlatego juzmsie nie przejmuje ze czegos brak :-D

Mi pewnie pozniej tez nie bedzie chcialo sie prasowac, ale teraz mimo wszystko chce pozbyc sie bakterii itp
Pozniej juz bedzie po dwoch praniach, prasowaniu, po Robercie to samo pranko starczy jak len dopadnie :-D
A u mnie zelazko od swieta wyciagane
Nam tez nie prasuje
Bo my takie grubaski ze na nas rzeczy sie same prasuja :-D

Ja nie pracuje, no chyba że za długo poleza w pralce bo nie zdazylam np.ze sklepu wrócić to wtedy muszę bo są pogniecione.

reklama
Do góry