reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

nie dokończyłam zdania i niechcący wyłałam-więc mąż twierdzi że to za wcześnie na zakupy,a to przecież 27tc.+5,więc coś tak już mogę chyba kupować.
Na święta jedziemy do Polski to przynajmniej wyprawkę do szpitala kupię,nie wiem jak w Polsce,ale tu w Niemczech-w Berlinie mieszkamy-rzeczy dla dzieci mają kosmiczne ceny,chociaż zupełnie nie znam cen w Polsce -rzeczy dla dzieci.
Łóżeczko i wózek to dopiero po urodzeniu naszej córuni kupimy :)

reklama
jeśli chodzi o wózki to my kupiliśmy Mikrusa Alu Sprint i mam nadzieje ze bedziemy z niego zadowoleni. ma oddzielna gondolke, spacerowke i fotelik samochodowy, ktory mozna zamontowac od razu do stelaza wozka.wazy troszeczke ale dla nas to nie jest problem, poniewaz nie musze go dzwigac po schodach na ktores pietro bo mieszkamy w domku jednorodzinnym. podobno ma mala gondolke z ktorej dziecko szybko wyrasta ale bardziej nastawilismy na montowanie fotelika.
jezelichodzi o cene takiego wozka to o ile sie nie myle nowy kosztuje ok 1000 zl + cena fotelika 200zł. my kupilismy okazyjnie uzywany i jest w idealnym stanie (czyt.nówka) i zaplacilismy za niego niecale 700 zł wraz z fotelikiem i roznymi jeszcze gadzetami

My albo zostanie przy Chicowskiej Cortinie Jacka, albo (jeżeli moje Kochanie dostanie premię roczną :) ) to kupimy jakis fajny trzy-kołowy, z hamulcem ręcznym. Co bym mogła na rolkach jeździć. ;) Wszystko wyjaśni sie na początku przyszłego roku.

reklama
bo po pierwsze cały możliwy fundusz idzie na wesele
po drugie mausia mnie prosiła zebym czekała do ostatniej chwili bo przesądy......... ::)
a poza tym nie wiem mam czasem ochote i kase żeby kupić np. zestaw buteleczek
ale jakoś nie wiem boje sie ze nie takie jak trzeba wybiore itp

Do góry