pytia
Fanka BB :)
Ja już wiem, że łóżeczka nie muszę kupować. Obejrzałam wczoraj u teścia odnowione łóżeczko, w którym wysypiał się mój mężuś i wiecie co? Wcale nie różni się do tych, które w sklepie kosztują 250-300 zł! Drewniane, ładnie pomalowane, z regulacją wysokości... Tylko materacyk i pościel kupię i będzie gotowe Poza tym podoba mi się myśl, że nasza dzidzia będzie spała w tym samym łóżeczku co tatuś... ;D
Co do reszty, to ja się ciągle waham - kupować wcześniej czy zostawić na ostatnią chwilę. Wiem na pewno, że prędzej wszystko już wybiorę: co chcę mieć, z jakiej firmy, itp. Na pewno wcześniej (pewnie gdzieś w 8 lub 9 miesiącu) kupię wózek i fotelik do autka, żeby było czym dzidzię ze szpitala przywieźć. A co do ciuszków, to się dopiero okaże...
Co do reszty, to ja się ciągle waham - kupować wcześniej czy zostawić na ostatnią chwilę. Wiem na pewno, że prędzej wszystko już wybiorę: co chcę mieć, z jakiej firmy, itp. Na pewno wcześniej (pewnie gdzieś w 8 lub 9 miesiącu) kupię wózek i fotelik do autka, żeby było czym dzidzię ze szpitala przywieźć. A co do ciuszków, to się dopiero okaże...