reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

Ja chyba też już zacznę kupować... Posiadam jedną parę skarpeteczek, które kiedyś kupiłam dla synka przyjaciół i okazały się być za małe...

A co do pościeli dla dzieciątka, to ostatnio słyszałam opinię, że nie potrzebna jest ona w pierwszym okresie życia, bo dziecko przykrywa się rożkami. Pod kołderką jest niebezpiecznie dla dzidziusia, bo może ją przesunąć na siebie i samo się nie odkryje jakby co...

reklama
Ale mnie nakręcacie dziewczyny ;D Ja się ciągle jeszcze powstrzymuję i nie kupiłam nic, ale nie wiem, czy długo wytrzymam :) Za dużo ciuszków na pewno nie będę kupować. Moja dobra koleżanka rodzi za miesiąc, obiecała, że potem mi podrzuci ciuszki, z których jej bobas wyrośnie.

ja tez juz nie wyrzymalam i kupialam 2 pajacyki-bialo zolty z kaczuszka i misiem i do kompletu sliniaczek, a drugi polarkowy w niebieskie koleczka i tez z kaczucha. Szkoda ze nie mam cyfrowki i nie moge sie pochwalic. No moze cos wymysle.

śliczne rzeczy, pamiętam jak mój Igor w 2 meisiącu przyniósł do domu takie śliczne buciki...
a teraz szkoda mi kupowac cokoliek jak już wszystko mam, ale smutno jak wchodze do sklepu i tylko patrze, patrzę i patrzę...
albo kupię coś mojemu wielkoludowi - Piotrusiowi (rozmiar 92-98) ;)

reklama
kupiłam dopiero 1 śpioszki ;(
W sobotę idę do przyjaciółki - chce mi dać wszystko po swoim 2-letnim Marcelku, tj. łóżeczko, wózek, ciuszki...wszystkie bliskie koleżanki deklaruja, że mnie zawalą ubrankami, zabawkami... sama nie wiem czy w końcu kupować czy czekać ;) Jako ostatnia będę miała dziecko :)

Do góry