reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Moi znajomi mają krzesełko z tych drewnianych Drewexu Chyba Adaś. Ma ono regulowany blat. Chwalą sobie :)

Asioczku, a czy w BabyOno wysokość krzesełka jest regulowana?

reklama
KingaP pisze:
Moi znajomi mają krzesełko z tych drewnianych Drewexu Chyba Adaś. Ma ono regulowany blat. Chwalą sobie :)

Asioczku, a czy w BabyOno wysokość krzesełka jest regulowana?

Kinga wysokosc jest w krzeselku regulowana ma 6 stopni regulacji. U nas to byl najistotniejszy argument za tym krzeselkiem bo stol w duzym pokoju jest bardzo niski. tu masz dokladniejszy opis:

http://www.allegro.pl/item122937713_maxi_cosi_tobi_graphite_grey_pokr_lub_bubble_wys0_.html

Co do rajstopek- ja do dzis jestem bardzo wrazliwa i nie moge nosic rajstop bo bym sie do krwii zadrapala ;). Dlatego wybierajac dla Oli rajstopki kierowalam sie tym aby nie gryzly. I te grube rajstopki z Woli sa super (ale nie te cienkie, poakowane w folii, bo one akurat gryza). Mam juz 3 pary (rozmiar do 74 ). Sa bardzo wygodne, cieple, ma w nich pelnie ruchu, a do tego latwo sie je zaklada i zdejmuje :)Polecam.
Ja kupuje w Auchan.
Tylko uwaga- Wola ma dwa rodzaje tych rajstop: jednokolorowe, z szersza czescia na pupe (akurat dla mojej Oli, bo ona ma duza pupe ;) ) i takie z wzorkami na nogach, z duza wezsza czescia na pupe.

masze wlasnie przyszlo :)

ja jestem zadowolona, bartek wydaje sie tez ::) choc musi sie [przyzwyczaic bo jest niec wyzej niz do tej pory i to troche szok :p ;)

zdjecia na zdjeciowym :)

kupiłam rajstopki!!!!  i zupełnie nie mając o tym pojęcia firm które polecacie czyli gatta i wola, fajne , śliczniutkie, mięciutkie i ładnie się rozciągają, a p[ani w sklepie zapewniała ,że się nie "kulkują" szybko, mam nadzieję że to prawda, bo ja wprost nie znoszę pokulkowanych ubrań ::) ;D (taki mały pierdzielec mam na tym punkcie)

oglądałam dzisiaj też znowu kurtki i kombinezony......no poprostu ŻENADA, jeśli w sklepach dalej będą takie "śliczności" , to mój Maciek albo przesiedzi zimę w domu albo go w kołdrę będę owijać ::)

aha krzesełko rewelacja, dzięki za podpowiedz Asioczku :laugh:

My też musimy się rozejrzeć za rajstopkami, bo Jaś ostatnio taki ruchliwy, że spodnie wszystkie mu się podciągają i łydki na górze. A tu coraz zimniej. Dobrze, że podpowiedziałyście, jakich firm szukać, bo nie miałabym pojęcia :laugh:

też myślę o rajstopkach, choc to takie niemęskie  ;D - będę wiedziała czego szukać;

my kombinezon już mamy - mały dostał w prezecie od siostry Piotrka, rozmiar teoretycznie 74, ale praktycznie to  chyba 90  ;D; fajowy - podszyty polarkiem, z odczepianymi butkami

Ja jak powiedziałam Tomkowi że trzeba dzidziorowi rajstopy kupić to sie na mnie wydarł że chce z Kamila babe zrobić. ;) Faceci w rajtuzach będą ;)

reklama
ivka bardzo fajny ten kombinezon :)
ja mam już dwa jeden cieńszy a drugi cieplejszy z odpinanymi butkami
no i jeszcze Maksiu po kuzynie, starszym o 8 miesiecy bedzie miał kurteczkę fajną :)

Do góry