reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

kasiula ja mam bardzo mi sie przydaje jak ide w gosci,do lekarza na kozetke zawsze klade,przewijam na nim-jest miecitki,mozna prac(nic sie nie dzieje) a pod spodem jest ceratka
tu masz linka http://www.allegro.pl/item116104328_duuzy_pledzik_podklady_z_ceratka_do_przewijania.html cos takiego-ale musisz pochodzic po sklepach bo z kosztami przesylki dosc drogo wychodzi-ja dalam 10 zlu siebie w miescie w jednym sklepie,mieli i juz nie maja jak sa to wlasnie te same ceratki

reklama
Ja dostałam jeszcze dla Oli plecak na akcesoria niemowlece z nivea baby i do niego była taka mata w kropeczki do przewijania, pod spodem z materiału a na górze materiał z którego łatwo wszystko zetrzeć i moment wysycha
jestem z niej bardzo zadowolona, plecaka już nie używam ale matę zawsze noszę , teraz w torbie :)

kupilam husteczki bambino-fuj fuj fuj-zapach odrzuca na metr
i wytarlam nocha sobie i mi poszczypalo

teraz w te upaly kacper na krotko ubrany-przymierzylam wiualnie z dlugim pajaca i za maly-moment doslownie ::)

Anian ja tez mam ten albumik z Kubusiem Puchatkiem na pierwszy rok jestem z niego bardzo zadowolona!
Mialm go przed narodzinami Synusia i nawet opisywalam tam czas oczekiwania:)

kasiula: my mamy cos podobnego jak sylwia super sie sprawdza!!! ostatnio uratowal ten podklad lozko u mojej babci :laugh: u nas tez to jest staly element wyposazenia w trobie ;)
jest dlugi tak jak dzidzia (70 cm okolo) ma na wierzchu milutka frote, w srodku gabeczka i pod spodem ceratka- nie przecieka
tez jakies 10 zl dalam w takiej hurtowni dla dzieci

reklama
Do góry