reklama
A
azik
Gość
a wszystkie modele a3 mają bawełnianą tapicerkę?
właśnie jest bardzo lekki - chociaz ja przyzwyczajona do stabilności roana - miałam problemy ze stabilnościa tego wózka w sklepie.
ale ogólnie mi sie podoba w necie widziałam za ok 1300 zł i chyba się jednak skuszę
chciałam x landera - ale okzałą sie dla mnie (te nowe modele) niepraktyczny - zbyt szeroki rozstaw tylnych kół w wózkach.
żadnych minusików wózka nie znalazłaś - w atlantiki np jak dla mnie zbyt płytki kosz na zakupy i te pasy - tak dziwnie mocowane.
właśnie jest bardzo lekki - chociaz ja przyzwyczajona do stabilności roana - miałam problemy ze stabilnościa tego wózka w sklepie.
ale ogólnie mi sie podoba w necie widziałam za ok 1300 zł i chyba się jednak skuszę
chciałam x landera - ale okzałą sie dla mnie (te nowe modele) niepraktyczny - zbyt szeroki rozstaw tylnych kół w wózkach.
żadnych minusików wózka nie znalazłaś - w atlantiki np jak dla mnie zbyt płytki kosz na zakupy i te pasy - tak dziwnie mocowane.
A
azik
Gość
na alllegro nowe chodza już po 900 zł - hmmm
a i to pewnie jest ta różnica, bo w A3 kosz na zakupy jest bardzo duży, pasy są świetnie mocowane (jak chcesz to zrobię zdjęcia) , jest świetny system zakładania folii przeciwdeszczowej, wózek jest bardzo stabilny, nie wiem czy we wszystkich jest bawełniana tapicerka, jak bardzo bym się chciała do niego przyczepić , to jedynie do tego,że nie bardzo jest gdzie przyczepić parasolkę ale na upartego się da, więcej minusów narazie nie znalazłam :, a i ma budę tak rozkładaną, że można ją rozłożyć prawie na długość rozłożonego siedziska
azik pisze:na alllegro nowe chodza już po 900 zł - hmmm
cena bardzo kusząca, ja kupiłam peg perego po wielu konsultacjach z użytkowniczkami,
A
azik
Gość
patrzę jeszcze na venecję - bo ta ma przekładaną raczkę - a ja przyzwyczajona jestem do patrzenia na dzidzię
no właśnie mi te z przekładaną rączką odradzali, bo podobno jest niewygodnie po przełożeniu rączki ale nie wiem, bo nie próbowałam, ja miałam ten sam problem ale przecież w A3 A4 i chyba też w atlantico masz zasłaniane okienko w budce przez które wszystko widać i świetnie zdaje ono egzamin
A
azik
Gość
A
azik
Gość
minusem venecji sa jeszcze mniejsze koła i pojednyncze hamulce na każde koło z osobna...
reklama
A
azik
Gość
kurcze w szczecinie znalazłam tylko atlantico - a wolałabym je obejrzeć przed kupnem w necie...
Podziel się: