reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

aha polecam Ci serdecznie ten wózek, jest baaardzo lekki, cudnie się prowadzi i dziecku jest wygodnie, a i mój ma jeszcze bawełnianą tapicerkę

reklama
a wszystkie modele a3 mają bawełnianą tapicerkę?

właśnie jest bardzo lekki - chociaz ja przyzwyczajona do stabilności roana - miałam problemy ze stabilnościa tego wózka w sklepie.

ale ogólnie mi sie podoba w necie widziałam za ok 1300 zł i chyba się jednak skuszę
chciałam x landera - ale okzałą sie dla mnie (te nowe modele) niepraktyczny - zbyt szeroki rozstaw tylnych kół w wózkach.

żadnych minusików wózka nie znalazłaś - w atlantiki np jak dla mnie zbyt płytki kosz na zakupy i te pasy - tak dziwnie mocowane.

a i to pewnie jest ta różnica, bo w A3 kosz na zakupy jest bardzo duży, pasy są świetnie mocowane (jak chcesz to zrobię zdjęcia) , jest świetny system zakładania folii przeciwdeszczowej, wózek jest bardzo stabilny, nie wiem czy we wszystkich jest bawełniana tapicerka, jak bardzo bym się chciała do niego przyczepić , to jedynie do tego,że nie bardzo jest gdzie przyczepić parasolkę ale na upartego się da, więcej minusów narazie nie znalazłam ::), a i ma budę tak rozkładaną, że można ją rozłożyć prawie na długość rozłożonego siedziska

no właśnie mi te z przekładaną rączką odradzali, bo podobno jest niewygodnie po przełożeniu rączki ale nie wiem, bo nie próbowałam, ja miałam ten sam problem ale przecież w A3 A4 i chyba też w atlantico masz zasłaniane okienko w budce przez które wszystko widać i świetnie zdaje ono egzamin

reklama
Do góry