reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ivon pisze:Osinka, mieszkam, tyle, że w innej dzielnicy niż Ty, ale można by pomyśleć o spotkanku
fajnie u mnie na Mydlicach nie ma za bardzo miejsc do spacerowania, a sama z Agatą do lasu jakoś zaczęłam się bać chodzić..
anian pisze:mokkate ja czytuję, ale Wy takie zżyte jesteście, że mi głupio się jakoś odezwać :-[ :-[ :-[
Anian- nie ma co! Czekam na regionalnym na Ciebie.
Dziewczyny na pewno przyjmą Cie bardzo miło.
I będą okazje do spotkań.
K
KingaP
Gość
przerwe na chwilkę.
kupiłam wczoraj karolci spinki do włosów :
kupiłam wczoraj karolci spinki do włosów :
K
KingaP
Gość
zaraz wkleję. chociaz na tym zdjeciu nie jest w swojej spince : Pożyczona od kuzynki
A
azik
Gość
widziałam dzisiaj per perego atlantico i jest fakny - ale drogi ...
i porównaywałam go z maritką no i wygrywa ze względu na wagę - teraz nie wiem co zrobić n ie mogę w necie znaleźć poslich stron per perego - bo to jedyny wózek na razied który mi się spodobał oprócz maritki...
hmmm
i porównaywałam go z maritką no i wygrywa ze względu na wagę - teraz nie wiem co zrobić n ie mogę w necie znaleźć poslich stron per perego - bo to jedyny wózek na razied który mi się spodobał oprócz maritki...
hmmm
A
azik
Gość
Fionka, a czemu wybrałaś ten podel a nie np atlantoco
teraz siedze w necie i porównuję
teraz siedze w necie i porównuję
reklama
jest to model z tego roku ale nie o to głównie chodziło tylko poprostu udało mi się go kupić za okazyjną cenę, bo w Wawie w sklepie A3 kosztuje prawie 1400 a ja zapłaciłam 850 i szczerze powiem, że nie wiem dokładnie czym się różni od Atlantico pewnie tylko dodatkowymi bajerami, które jak sama wiesz nie są najważniejsze, bo funkcje z tego co wiem mają identyczne
Podziel się: