reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Nasze nosidełko tez nie jest takie fajne. Ale rzadko go używam, więc powiedzmy, że może być.
Właśnie zepsuła się nam niania elektroniczna :( Dostaliśmy ją w prezencie i nie mamy ani gwarancji, ani paragonu. Nawet nie wiem, gdzie była kupiona :(

reklama
Dziewczyny, uwaga na te nosidelka. Moj brat jest fizykoterapeuta. Juz bedac na studiach zabronil mi kupowania kiedys w przyszlosci takiego nosiedelka. Przede wszystkim nie wolno ich uzywac zanim dziecko samo nie trzyma prosto i pewnie glowki. Nosidelko jest bardzo duzym obciazeniem dla kregoslupa i szyjki. Zwolnnicy nosidel mowia ze pozytywnie wplywaja na bioderka, ale z tego co moj braciszek wysluchal na swoich wykladach zalety te sa zadne w porowaniu z obciazeniem kregoslupa. Fotelik sam. wg niego jest duzo bezpieczniejszy bo dziecko siedzi w miare szytwno i nie podskakuje przy kazdym kroku.

No ja też myślę, Kati, że nosidełka to chyba na razie sporadycznie używać. Też się właśnie boję o kręgosłup.

J apróbowałam nosić Kamila i spełzło na niczym bo mały wytrzymywał góra 3 minuty i jak widze dobrze. Sam chłopakwie co dla niego dobre.A co do fotelików Kamil uwielbia w nim spać i co tu zrobić jak go wyciągam to jest wrzask.

Dziewczyny,na allegro widzialam PAMPERS AKTIVE BABY midi ktory kosztuje 47,59 za 90 sztuk.Tak samo chusteczki PAMPERS za nie cale 7 zl.Przeliczylam i wyszlo ze cena za sztuke pampersa to 0,54 gr- dokladnie tyle samo jak Biedronkowe Dady.To chyba dosc tanio.Ten gosc z allegro kupuje to w Niemczech,a ja slyszalam ze tam kosmetyki,te same marki co tu,sa 2 razy tansze.

benita sugerowa cena na Pampersy (jumbo) to 49.99zł i po tyle są sprzedawane. Ja wczoraj kupiłam za 46zł. Tak więc chyba nie opłaca się kupować na Allegro skoro jeszcze musisz doliczyć koszt przesyłki.

w auchan od środy są huggiesy z postaciami disneya 4-9kg i jesli dobrze przeliczyłam wychodzą poi 0,50zl za szt.

anian pisze:
benita sugerowa cena na Pampersy (jumbo) to 49.99zł i po tyle są sprzedawane. Ja wczoraj kupiłam za 46zł. Tak więc chyba nie opłaca się kupować na Allegro skoro jeszcze musisz doliczyć koszt przesyłki.
Anian,ale gdzie ich mozna kupic?W duzych marketach??Bo ja jakos nie widzialm do tej pory,chyba przegapilam...

reklama
benita chyab przegapiłaś ;D Ja widziałam w każdym z marketów, tak więc poszukaj ;)

Do góry