reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Taaak, Catherinka ja z tych większych kobiet jestem niestety :(
Te staniki naturany w kwiatuszki są rzeczywiście słodkie (podejrzewam, że chodzi nam o ten sam). Niestety ja nie tylko wzrost mam olbrzymi ;D i "kwiatuszki" były dla mnie za delikatne :mad:
kupilam inny ale w iście barbarzyńskiej cenie, teraz szukam czegoś tańszego ale ciężko jest..

reklama
Azik, naturany widziałam na Allegro, tylko szkoda, że przez net nie da się przymierzyć... ;D

Kasianka
, myślę, że o ten sam chodzi, w takie różowo-zielone kwiauszki malutkie :-)
A co tam, fotkę zrobiłam ;D

biustonosz przepiękny!!!
a ja mam badziew z canpola, najwięszą miseczkę /i to na styk/, bo w inne się nie mieściłam, a w h&m były takie ładne biustonosze!!! buuuu :mad:

u mnie ze stanikiem raczej problemu nie było - aż tak mi się nie poszczęściło, najwyżej 1 rozmiar

i dla milusia wszystko w końcu gotowe i rzeczy na wyjście uszykowane

tylko qrcze blade co ja mam ubrać na wyjście??????? i w co wejdę ???????
spodnie ciążowe są bleeeeeeeee!!!!!
a w dresie nie chcę, poza tym ma mało miejsca na wietrzenie ;), bo jest obcisły w dupce ;)

koga! ja na wyjście kupiłam sobie właśnie nowe spodnie dresowe. Nie są nadzwyczajne, ale cieszę się, że założę coś nowego. Myslę, że drogę w nich przeżyję, a w domu przez te pierwsze dni i tak będę pomykać w koszuli nocnej, żeby wietrzyć się

co do stanika to ja bylam po porodzie załamana bo miseczka D byla za mala
chodzilam jakis tydzien bez stanika strasznie klopotliwe zwalaszcza dgy mleko wycieka
ale tak jak dziewczyny piosza po unormowaniu sie ilosci pokarmu jest ok
teraz chdze w tym D

reklama
Kinga - a te spodnie kupilas takie ciut wieksze niz normalnie? czy moze są na sznureczek?
nie mam juz sił na kupowanie ....

Do góry