reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Ja też kupiłam przeiwjak, taki ustzywniany, zakładany na łóżeczko i mimo, że jeszcze praktyki nie mam :-) to uważam to za przydatne akcesorium, chociażby ze względu na łatwość jego czyszczenia przy ubrudzeniu kupką czy siusiu :-)

reklama
zobaczymy...mi kręgosłupa i tak to nie uratuje, bo przy moim wzroście i standartowej wysokości łóżeczek..szkoda pisać. Ja się domyślam Azik że przewijak można oprzeć o łóżeczko ;D ale na razie po wstawieniu łóżeczka mam siniaki na kolanach i udach :) może z czasem się przyzwyczaję..zresztą po porodzie będzie mnie trochę mniej mam nadzieję, no i nie będę taka niezdara..

A poza tym mam komodę z przewijakiem, może będę tego wynalazku używać :-[

Kasianka, czyżbyś też była z tych, co mają problemy zawsze z długością rękawów i nogawek? :D

U mnie podobnie, z tymi siniakami, dobrze, że wcześniej ustawiliśmy łożeczko i komódkę (dostaliśmy od ciotki, używaną, ale w bardzo dobrym stanie), bo już się zdążyłam poobiją ci przyzwyczaić ;D

No i w sumie teraz mam przez tą komodę dwa miejsca do wyboru do przewijania ;D Przewijak na komodzie albo na łóżeczku :-) Wydaje mi się, że będzie wędrował na łóżeczko szczególnie w nocy ;D

Aaaaa, nie pochwaliłam się ;D

A wczoraj zakupiłam stanik do karmienia!!! :D
I nawet jestem zadowolona i mi się podoba, wydaje mi się, że jak już będę praktykować i okaże się oki, to właśnie z tej firmy dokupię kolejny. Kupiłam "Naturany", biały, ale jest taki słodki, bo ma takie malutkie kwiatuszki :-) No i nie spłaszcza i nie deformuje biustu, jak inne. Ja niestety też na to zwracałam uwagę, bo może teraz rozmiar mojego biustu jest oki, ale wcześniej to był raczej z tych mini ;D i kupić dorze leżąct stanik było koszmarem.

kupiliśmy wczoraj wózek w końcu dzis bylismy na 20minutowym spacerku a oto on:
010093jq.jpg

010100lb.jpg

catherinka pisze:
Aaaaa, nie pochwaliłam się  ;D

A wczoraj zakupiłam stanik do karmienia!!!  :D
I nawet jestem zadowolona i mi się podoba, wydaje mi się, że jak już będę praktykować i okaże się oki, to właśnie z tej firmy dokupię kolejny. Kupiłam "Naturany", biały, ale jest taki słodki, bo ma takie malutkie kwiatuszki :-) No i nie spłaszcza i nie deformuje biustu, jak inne. Ja niestety też na to zwracałam uwagę, bo może teraz rozmiar mojego biustu jest oki, ale wcześniej to był raczej z tych mini ;D i kupić dorze leżąct stanik było koszmarem.

kurcze, ja wszedzie w szczecinie szukam naturany stanika i NIE MA :(

monika.g pisze:
nie kupilam i nie kupie
przewijam na naszym duzym lozku ktore stoi obok,klade tylko taka gruba  kolorowa ,usztywniana ceratke i siadam obok
kazdy musi sobie wypracowac swoj system pielegnacji i przewijania,dla mnie przewijak bylby zupelnie zbedny

ja tez tak przewijam w nocy, bo przewijak jest na Piotrka łózeczku - nie jest wygosnie, a i siusiu i kupka potrafią wystrzelić poza podkład, który ma raptem 80 cm na 80 cm :)

wolę przewijak

Azik: ja takich strzałów już miałam kilka. ;D przewijak jest moim dobrym kumplem. wszystko znosi bez szemrania. naturany u mnie też nie ma, ani firmy alles. buuuuuuu
Kasiula: śłiczny kolor karocy

reklama
Do góry