reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

ja chyba też tak zrobię! też mam małe mieszkanko, nie mam nawet wanienki, Krzyś kupi jak będę w szpitalu, wie już jaki kolor, jaka firma, jaki kształt :)

reklama
My też kupiliśmy i położyłam go na razie na komodzie. Jak już będziemy używać łóżeczka, to go na nim położę

osinka- ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka, to naprawde super sprawa!
Jest po prostu wygodnie, nie musisz się schylać, dziecku jest wygodnie, może się zesikać (zwłaszcza chłopczyk :)) pobrudzić kupką i nie ma problemu z czyszczeniem czy suszeniem. U mnie jest nie tylko na łóżeczku, przenoszę go w razie potrzeby na komodę, na stół albo na pralkę do łazienki.

polecam wszelkiego rodzaju przewijaki
ja nie mam i moje plecy wysiadają jak pochylam sie przy przewijaniu a o pielęgnacji po kąpili juz nawet nie mowie wyprostować sie nie moge jak juz skończe

nie kupilam i nie kupie
przewijam na naszym duzym lozku ktore stoi obok,klade tylko taka gruba kolorowa ,usztywniana ceratke i siadam obok
kazdy musi sobie wypracowac swoj system pielegnacji i przewijania,dla mnie przewijak bylby zupelnie zbedny

a ja znów nie za bardzo wyobrażam sobie rozkładanie tych bajerów za każdym razem. Bałabym się, że kiedyś, jak nie rozłożę, to będę spać na mokrym łóżku... Poza tym słyszałam, że to dobre dla kręgosłupa

reklama
Kingus ja rozkladam tylko ceratke i ewent.pieluszke pod glowke,wszystkie inne rzeczy mam pod reka. I nie schylam sie bo siedze obok malego. Ale tak jak pisalam kazdy sam powinien przetestowac jak mu bedie wygodniej :)

Do góry