reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
super posciel
ja dostalam od babci takie troche starożytne nie z tej ery ;D
ale kupilam sobie tez jedna nowiutka ma dzisiaj przyjsc bo to z allegro

Ale słodkości pokazujecie :). Osinka jak uszyjesz pościel, to się nam pochwal jak wygląda :). Kasiulka, gdzie kupiłaś taki śliczny ręczniczek kąpielowy dla córci? Widać, że musi być dobry gatunkowo...

standardowo-posciel w zyrafki i druga w owieczki ;D

kasiula masz rzeczywiscie sliczny ten reczniczek u nas takich slodkich nie ma no i widac ze dobry gatunkowo

osinka ja nie mam zdolnosci krawieckich ::),kupilam flanele z metra i szylam sama pieluchy tzn.tylko boki obszywalam i zajelo mi to chyba z 2 godziny(pieluch sztuk 6 8) genialna jestem co ;D,posciel szylabym pol roku)

ja co do tego wózka jestem przekonana w sobote wymaglowalam gościa na gg pytaniami biedaczek tyle sie na tłumaczyl co i jak sie rozklada gdzie co sie przypina wypytalam o wszystko i jestem przekonana do tego rodzaju tylko ten nieszczesny kolor :)

no ale macie oko ręczniczek jest naprawde boski jakby dwu warstowy męciuteńki a kupiłam go w moim miasteczku w sklepie wiec nie moge polecic u nikogo na allegro niestety
chcialam dobrze wymaciać i upewnic sie ze bedzie dobry dlatego zdecydowałam sie na sklep

kasiula one sa super ja go ogladalam w sklepie i troszke pojezdzilam,mi sie on bardzo podoba bo jest maly a ja jestem kruszynka i przy wszystkich wozkach komicznie wygladalam

reklama
Do góry