reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
muszę się Wam pochwalic, że mój Krzyś skręcił dzisiaj łóżeczko!!!! :)
wypakowaliśmy materac z folii (nieciekawie pachnie), włożylismy do łóżeczka i materac i wypełnienie - niech się wietrzą

strasznie nam się zaczął podobać pokój! ;D jutro wszystko wysprzątam, poukładam i na dniach pochwalę się kącikiem dla naszej myszki :)

ANIK78 pisze:
fionka pisze:
pewnie nie będę zbyt oryginalna jak napiszę, że mam pościel, ochraniacz, pieluchy flanelowe w .....żyrafki ;) ;D

Fionka, ja za to mam wszystko w owieczki + naklejki na ścianę też owieczki :) + termometr do pokoju z owieczką :)

A moja kolejna pościel, jaką zamawiam będzie w ... owieczki :) Ale dla odmiany nie niebieskie :) Tylko takie jak na fotce niżej (mam tylko nadzieję, że w realu kolorki będą ładne).
Hmmm, żyrafki i owieczki uzyskają chyba miano trendy w tym roku ;D ;D ;D

dokładnie też wybralam pompowane
tylko ten kolor mnie męczy nadal nie mam pojęcia co zrobić
ten drugi jest ładny ale te kolory wydaja sie takie smutne szare

najgorsze to ze grzeskowi podoba sie ten drugi
gdyby podobal mu sie z niebieskim nawet bym sie nad tam,tym nie zastanawiala
ale nie chce robic mu przykrosci ::)

fajny jest ten kolor Catherinko - też o takim myślałam . Na razie mam niebieskie owieczki, a jak będzie trzeba to dokupię brzokwiniowe.
Żyrafki też mi się podobały i kupiłam rożek, ale potem przerzuciłam się na owieczki ;D

nie myslalam zeby wklajac ale patzre na wsze cudeńka i tez chce sie pochwalic
fjngjidfngngnjng0191qs.jpg

fjngjidfngngnjng0183dq.jpg

fjngjidfngngnjng0239gj.jpg

reklama
Do góry