reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Dzięki dziewczyny za życzonka!!! :)

A co do pieluszek to ja chyba też skuszę się na Pampersy New Born. No ale w tetrowe też trzeba się zaopatrzyć i prasować i prasować... :-)

reklama
od 2 tygodni ciągle tylko piorę i prasuję, piorę i prasuję ... Nigdy tyle nie prasowałam ;D

ja tak ostatnio pomyslalam ze kupie juz pieluszki te najmniejsze dla dzidziolka i dzisiaj moj aniol stroz chyba mi poweidzial: poczekaj przeciez nie wiesz jak duze jest dziecko i czy te najmniejsze beda potrzebne czy lepiej te wieksze kupic, dlatego poczekam z tym zakupem az doweim sie ile mniej wiecej wazy dzidzia lub kupimy dopiero jak sie urodzi (maz kupi) bop przeciez nie od razu w pierwszej godzinie kaza zakladac swoje pieluszki prawda?
a co do skladania tetrowych to mozna tez w trojkat ale musi wtedy pieluszka przed zlozeniem byc wycieta w formie kwadratu a nie prostokata.

Mama Boo pisze:
Myślałam, że pampersy, ale niekoniecznie te oryginalne.

a oki nie byłam pewna o co chodzi z kumaniem ;)u mnie ciężko zwłaszcza w ciąży ;D ale mówisz że cena ok??? bo nie wiedzoialam czy się opłaca czy nie ale nie miałam siły i pozwolenia na większe łażenie i 1 paczkę kupiłam żeby była

ja z pampersami zaczekam, dostałam paczkę new born a w moim szpitalu używają własnych pampersów przez cały pobyt dzidzi

my wkońcu zaczeliśmy kompletować wyprawkę, po dzisiejszych wojażach po sklepach mamy:
*wszystkie ubranka
*rożek
*wanienkę
*gruszkę do nosa
*oliwkę
*chusteczki pielęgnacyjne
*butelkę i smoczek aventu
łóżeczko z pościelą antyalergiczną przybędzie do nas za jakiś tydzień...

dosłownie jestem z siebie, a raczej z siebie z swojego ukochanego mężczyzny DUMNA :laugh:

Dla dziewczyn z Wawy- w sklepie Polak (albo Maly Polak) na Niepodleglosci tuz przed metrem Wierzbno nie tylko maja roany, ale maja tez sporo probek materialow i wzorow w ktorych mozna te wozki zamowic.

reklama
Do góry