reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

kto mi powie co jest z tymi pieluchami
dzisiaj babka wpierala mi w sklepie ze nie ma takich pieluch jak happy newborn

Osinka z tego co pamietam takie kupila
czy one maja wyciecie na pepuszek???

reklama
Ja mam ciuszki. NIe za duzo potem bede dokupowac
Rożek
Kocyk 2 x takie słodkie są
tetrowe pieluchy, falnelowe (zamierzam ich używać na początek, przynajmniej w dzien)
wanienkę
płatki mydlane do prania
i to wsio. Za tydzien ruszam bo łózko, wózek, i inne rzeczy

agao pisze:
a my musimy kupić przewijak tj samą tą oceratowaną gąbkę

W Ikei są b. tanie i ładne - białe za 20 zł - kupiłam :)
kupiłam tam też pościel - za 20 zł!, 100% bawełny

a z łóżeczkiem się wstrzymujemy - bo na pirwsze miesiące dostaniemy kołyskę :)

ja mam klopot z tymi pieluchami nieszczesnymi
u nas happy new born nie ma
chyba bedziemy musieli sie wybrac do wroclawia
jeju

koga pisze:
agao pisze:
a my musimy kupić przewijak tj samą tą oceratowaną gąbkę

W Ikei są b. tanie i ładne - białe za 20 zł - kupiłam :)
kupiłam tam też pościel - za 20 zł!, 100% bawełny

a z łóżeczkiem się wstrzymujemy - bo na pirwsze miesiące dostaniemy kołyskę :)

hej Koga! kupiłaś w ikei dmuchany przewijak? mam na niego chrapkę, strasznie mi się podoba :)
pościel w ikei ma niestandardowy wymiar chyba? kupiłaś tam od razu wypełnienie??

tak - ten z dmuchanymi boczkami - kupiliśmy go bo jakoś nie podobają mi się te wszystkie przewijaki z wzorkami, poza tym miałam dylemat czy kupuć przewijak taką rynienkę czy prosty kawałek gąbki z ceratą ::)
a tak boczki można dmuchać do wybranej wysokości i samemu sprawdzić jak wygodniej!
no i ta cena !!!! :)
wypełnienie kołderki dostałam od koleżanki i ta pościel z Ikei jest tylko 20 cm szersza i jak mi będzie przeszkadzać to ją wszyję :) :)

cena przewijaka jest obłędna, nie wiem czemu od razu nie kupiłam, ale nic straconego - i tak będe w ikei robić zakupy pod koniec lutego!
pościel w ikei też mi się strasznie podoba!

my dziś mamy podjechać do castoramy po jakieś tam kable. więc chłopek będzie zmolestowany, że podjedziemy od razu do ikei. już widzę radośćw jego oczach. ;D

reklama
fajne są te przewijaki w ikea ale ja niestety potrzebuję taki montowany na łóżeczko, a tam takich nie widziałam
super też maja przyborniki, które można zawiesić na łóżeczku, szafce gdzie tam się chce

Do góry