reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Catherinko, wszystkiego najlepszego!!!!!!

Dziewczyny, a jakie kupujecie pieluchy na początek??? mini 3-6 kg, czy jeszcze mniejsze 2-5 kg???

CATHERINKA spoznione ale najszczersze zyczonka spelnienia wszystkich marzeń ;)

mi tez polecali pieluszki happy
i takie też zamierzam kupić
a za 42szt 20 zł to chyba nie dużo

chyba niedrogie były - kupowałam w auchanie w promocji
było kilka rodzajów pieluszek dla noworodków, wszystkie wyoglądałam i wymacałam, bo po 1 sztuce były na wierzchu - jakoś te happy najbardziej przypadły nam do gustu

podobno w Lidlu i w Biedronce są bardzo dobre, tanie pieluszki, ale to na póxniejszy czas, jak nasze dzieci nabiorą ciałka ;)

taak
ja tez slyszalam o tych z biedronki dada czy coś takiego
ale własnie na wiekszego bobasa

a w tych pampersach po 49zł okolo
to ile jest sztuk pieluch 62???

reklama
oj z bryczka u nas bedzie chyba najwiekszy problem w ogole nie wiem gdzie mamy sie po nia wybrac???
bo w naszym miasteczku dwa sklepy z dzieciecymi w tym w asortymencie dwa wózki
na allegro zabardzo nie chce wole podotykać pobujac sprawdzic
trzeba udezyc na wroclaw tylko gdzie

Do góry