reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

koga kupiłam i uważam że jak na kawałek powyginanego druta to nie jest tanie, zapłaciłam 56 zł ale kupowałam w świecie dziecka a tam jest dość drogo więc myślę , że można dostać taniej (w smyku jeszcze drożej bo 79!!!!), jak będziesz kupowała to najlepiej razem z wanienką , bo mają różne rozmiary

reklama
trzymania w foliach ciuszków nie polecam potem wcale nie są świeże - ja trzymam w powłoczkach na poduszki. przynajmniej oddychają.

Cześć dziewczyny , ja tez z marcówek ( czytam wasze wypowiedzi juz bardzo długo ) i tak sie zastanawiam jaki wózek kupić (co myslicie np. o chicco 3S ) Ja juz sie pogubiłam co mam wybrać:(

fionka pisze:
koga kupiłam i uważam że jak na kawałek powyginanego druta to nie jest tanie, zapłaciłam 56 zł ale kupowałam w świecie dziecka a tam jest dość drogo więc myślę , że można dostać taniej (w smyku jeszcze drożej bo 79!!!!), jak będziesz kupowała to najlepiej razem z wanienką , bo mają różne rozmiary

no to tanio! tylko nie wiem czy w Poznaniu jest świat dziecka?

azik - folie mam pootwierane, albo tylko lekko nimi przykrywam z wierzchu, bo też mi się wydaję, że to by zatęchło :mad:

Ja właśnie przed chwilką zakupiłam niebieskie okrycie kąpielowe z kapturkiem, myjeczkę w zajączki i pudełeczko na smoczek. Już mam wszystko poza... Szymusiem ;)

A my chyba dostaniemy fotelik od kuzynki Marcina :)
Fajnie, bo oni na swoją ukochaną córeczkę nie szczędzili pieniędzy i wiem, że jak chcą dać do na pewno nie jest zniszczony, zreszta są chyba trochę pedantyczni :)
Fajnie, bo zawsze to jakaś oszczędność - mogę to co wydałabym na fotelik dodać i kupić Maritę, którą bym chciała tylko ciągle sie jeszcze waham...cena...

jest bardzo stabilny, mój mąż obciążał go własnym ciałem (chłop 192 wrostu) i nie ślizga się , bo jest podgumowany

reklama
My w koncu wzielismy Roana i jestem z niego bardzo zadowolona. Bralismy pod uwage tez Ramatti ale tu jakos wygodniej jest przestawiac raczke. Material tez bez zarzutu,zdejmowany i latwy do prania.

Do góry