reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

my też ten kupimy, bo mamy wózek quinny - tylko zastanawiamy się nad używanym?

reklama
ja też miałam taki dylemat i w końcu rozwiązałam go tak, że trzymam ubranka w materiałowych pokrowcach, które też uprałam w loveli- powinno być ok

koga wszyscy doświadczeni bardzo odradzają zakup używanego fotelika ponieważ nie masz gwarancji czy nie uczestniczył w żadnej stłuczce czy wypadku, oglądałam w telewizji program nt bezpieczeństwa dzieci i tam jakiś spec od atestów mówił, że można zaoszczędzić na wózku ale żeby fotelik kupować nowy chyba że mamy gwarancję, że nic się z udziałem fotelika nie wydarzyło (np jest po starszym dziecku), gdyż większość uszkodzeń jest niewidoczna gołym okiem i trudna do wychwycenia nawet dla fachowca

qrcze ...
no przemyślę sprawę
może gondolkę weźmiemy używaną? a fotelik nowy?
reszta wózka jest nowa, tzn. spacerówka + stelaż
no poczekamy co będzie na allegro

Kolorek mam taki (fabrycznie ma specyfikację 916):

wzek8ug.jpg

A co do ceny to zapłaciłam 850zł, ale kupić u nich wózek to prawdziwy wyczyn - im po prostu nie zależy na sprzedaży indywidualnej, bo mają zamówień od groma!

myślałam myślałam i myśłałam nad tym gdzie i na czym  postawię wanienkę do kąpieli synusia i w końcu wymyśliłam wariant praktyczny i niezobowiązujący, mogę  teraz kąpać  nawet na klatce schodowej ;) ;D

poniżej efekt moich przemyśleń

w319lq.jpg

reklama
już kupiłaś ten stojaczek? - bo ja się właśnie na taki czaję!

można wiedzieć czy dużo dałaś? plis

Do góry