reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Azik czy wszystkie smoczki Nuka pasuja do butelek Canpola czy trzeba je jakos dobierac? Pytam bo tez chce zastosowac takie polaczenie tylko nie mam jak przymierzyc tych smokow bo sa w opakowaniach.

tylko mi sie bardzo podobaja te karuzelki z pluszowymi zabaweczkami
nie plastikowe
w sumie to dzidzi ma sie podobac a nie mi ::).................

zaczełam rozmyślać o wózku ale nie wiem co i jak wybierać zeby było dobrze
koła takie czy takie
jakieś zawieszenia

mi sie podobaja zewnetrznie ale nie mam pojęcia jakie są funkcjonalnie

kasiula matula pisze:
zaczełam rozmyślać o wózku ale nie wiem co i jak wybierać zeby było dobrze
koła takie czy takie
jakieś zawieszenia

mi sie podobaja zewnetrznie ale nie mam pojęcia jakie są funkcjonalnie

kasiula musisz przede wszystkim określić swoje wymagania i możliwości finansowe to będzie ci łatwiej, wózków do wyboru jest mnustwo i przemyśl sobie czego od wózka oczekujesz np. jeśli mieszkasz na 4 piętrze bez windy, to musisz kierować się wagą, bo przecież będziesz targać go na górę z dodatkowym obciążeniem (dzidzia zakupy)
proponuję ci wejść na wątek o wózkach i poczytać opinie mam, oczywiście są pewne podstawowe funkcje bez których ani rusz ale myślę, że opinie mam powinny ci nieco rozjaśnić sytuację
a przede wszystkim na początek określ sobie czy chcesz wózek z klasyczną gondolą i do tego spacerówką czy taki gdzie masz wkładkę dla niemowlaczka, ustal do jakiej kwoty możesz pozwolić sobie na kupno, a potem dziewczyny napewno podrzucą ci kilka firm ;D

Witam mamusie marcowe. To znowu ja - Paulina z grudniowek. Znowu z linkami do moich aukcji z nadmiarow wyprawkowych ;)

Tym razem wozki mam do sprzedania. Tak, tak....w liczbie mnogiej bo mam ich az 4...2 z nich chce sprzedac. Pomijam ze ich nie potrzebuje w takiej ilosci ale juz powoli w mieszkaniu nie ma sie jak ruszyc.

Mam oprocz tych wozkow jeszcze monitor oddechu Angel Care ale jeszcze nie wystawilam na allegro bo nie mam na to czasu. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana - mozecie do mnie na priva napisac.

Chicco Tech 6WD Duo:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84190404

Traxx Jaguar3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84195535

Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki za pomyslne kolejne tygodnie!

Właśnie przywieźli nam łóżeczko, materac, przewijak, pościel - kurczę, takie małe rzeczy a cieszą :D
Czuję się przygotowana - materac już wietrzę, pościel już uprałam...Piotrek wieczorem skręci łóżeczko...Najważniejsze rzeczy już są - pozostały drobiazgi...no i ... Maluch ;D ;D ;D

reklama
Do góry