reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

cześć dziewczyny - ranne ptaszki :)
też nie mogę spać, dusi mnie katar - zabrałam się za prasowanie ciuszków :) nad każdą sztuką zachwycam się jak małe dziecko ::)

reklama
ja niedawno sie dowiedzialam ze watro prasowac ciuszki malucha
ale szczerze mowiac nie wiem czy dam rade
chyba musze przebrac je jescze raz bo mam ich mase nie dalabym rady wszystkiego poprasowac

też mam dużo, wszystko w weekend jeszcze raz poprałam i prasuję - ustawiłam sobie deskę na najniższym poziomie, siedzę na wersalce i prasuję, a w międzyczasie pisuję na BB (w ramach odpoczynku) :D komputer tez sobie postawiłam na wersalce ;)

Osinka: nienawidzę prasować na siedząco. masakra jak dla mnie, a sąsiadka tylko na siedząco prasuje.

znalazłam na allegro jeszcze karuzele tiny love, ale to już dla mnie zupełna abstrakcja. trza chyba w sklepie pokukać na obie i wtedy polowac na jakąś okazję.

ja nie mam wyboru z tym prasownaiem :)
na karuzelę też się napaliłam, one są super!

cholera, dostałam od kumpelki ochraniacz na łóżeczko i durna baba - wyprałam go w pralce z wirowaniem! trochę poskręcał mi się w środku wkład, chyba będę musiała rozpruć i poukładać wkład prawidłowo. Co za dureń ze mnie... nie pomyslałam! jednak ciąża rzuca się mocno na mózg  ;D

kaśka76 pisze:
Osinka: nienawidzę prasować na siedząco. masakra jak dla mnie, a sąsiadka tylko na siedząco prasuje.

znalazłam na allegro jeszcze karuzele tiny love, ale to już dla mnie zupełna abstrakcja. trza chyba w sklepie pokukać na obie i wtedy polowac na jakąś okazję.

tak tony love też są fajne ale na tyle drogie, że jak ja szukałam karuzeli, to nie mogłam znaleźć żadnych opinii użytkowników, a szkoda takiej kasy jak nie wiadomo jak się sprawdzi

osinka pisze:
ja nie mam wyboru z tym prasownaiem :)
na karuzelę też się napaliłam, one są super!

cholera, dostałam od kumpelki ochraniacz na łóżeczko i durna baba - wyprałam go w pralce z wirowaniem! trochę poskręcał mi się w środku wkład, chyba będę musiała rozpruć i poukładać wkład prawidłowo. Co za dureń ze mnie... nie pomyslałam! jednak ciąża rzuca się mocno na mózg  ;D

no tak osinko trzeba sprawdzać czy gąbka w ochraniaczu jest przepikowana i czy nie będzie się przesuwać ale mądry polak po szkodzie ;)
może sprubój ponaciągać zanim rozprujesz

jest prawie dobrze - ponaciągałam, poukładałam i przejechałam ciepłym zelazkiem, tylko w jednym miejscu nie ułożyło się idealnie! minimalnie odstaje ta gabka,ale jeszcze powalczę ;)

reklama
Moi znajomi mają tą karuzelką Fisher Price, jest naprawdę fajna, ale cena dla mnie kosmiczna! Ich maluszek ma 3,5 miesiąca, lubi patrzec na karuzelkę i gaworzyć do niej, ale góra 10-15 min., potem go już to drażni i trzeba wyłączać. Też kupię jakąś karuzelkę, ale chyba poszukam czegoś prostszego i tańszego. No i kupię dopiero jak dzidzi będzie miała przynajmniej miesiąc.

Do góry