reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

Anik zwieszenie u roannów - może jest plastikowe, ale działą na takiej samej zasadzie jak paski - buja sie w każda stronę tylko żadziej trzeba wymieniać (w roanach)

na zime dio wózków polecam śpiworki - na lato kocyki (rożki) i pieluchy tetrowe na upał.

reklama
Azik, Roany nie kołyszą się na boki, a te Pati jak najbardziej, mąż obawia się, że nasz syneczek będzie do nas podobny, czyli trzeba będzie go przez cały czas bujać w wózku :(

Azik, ja już jestem tak zdezorientowana, że zostawiam temat mężowi, niech kupuje, który jemu bardziej się podoba, ja po dzisiejszym wypadzie na miasto mam wszystkiego serdecznie dość, bolą mnie przeokropnie nogi. Wiem tylko, że Hubcio jest zachwycony dodatkowo lekkością tego wózeczka i na pewno nie będzie chciał Kortiny...

ANIK78 pisze:
Dzięki Kati, mąż chce jeszcze ten kolor, który jest na zdjęciu, a ja już nie wiem co robić :(. A wy już wybraliście??

Anik maz wynalazl wozek Evenflo Ellipsa
http://www.evenflo.com/pr/ts/prts.phtml mozesz kliknac na "Test drive..." i tam jest pokazane co to ten wozek ma:)
ale akurat model ktory nam sie podoba jest wyprzedany w wiekszosci sklepow. Myslimy tez o Graco i o Per Perego. Na razie porownywalismy je tylko w internecie. Musimy sie jeszcze przejechac do sklepu, zobaczyc, pomacac:) no i nie wykliuczone ze spodoba nam sie cos zupelnie innego.

Kati, dla mnie super, ale mój mąż już się przyczepił do małych kółek :), uważa, że będzie kłopot na śniegu i przy nierównych krawężnikach. Poza tym twierdzi, że takie wózeczki są twarde, bo to są wózki raczej dla starszych dzieciaczków..., ale stwierdził, że bardzo dużą zaletą jest zamykana budka :)

hey ja też oglądałam wózki Jędrocha i gdyby nie to że znaleźliśy tego chicco to wzięlibyśy pewnie Jędrocha a patrzyłaś anik na Bartatina czy coś takiego też model Jędrocha

ja od wieków śpię w koszulce za pupę kawałek z krótkim rękawem ala t shirt a teraz tak samo tylko rozmiar większe - doskonale sprawdzają się męża koszulki

nie nawidzę spodni do piżamy,ani krótkich ani długich ani zadnych gaci, muszę mieć nocą pełen luz że się tak wyrażę

a długie koszule mnie plączą bleeeeee

Agao, patrzyłam, ale mąż uparł się na Pati, bo mały :). Chicco też mi się podobają i widzę, że można tanio kupić, ale Hubik uważa, że są twarde i mają małe koła (te tańsze modele), więc odpadają:(

reklama
azik pisze:
ja kupuję koszule w italian fashion - teraz kupiłam[ przez internet,
dziewvzyny ja nie lubię koszul - ale w czym w teraz śpicie - ja w piżamkach już nie moge bo mnie uciskają... więc mamj już koszule, również nie polecam tych z dziurkami na piersi - wyłażą mleczrnie i to okrutnie :)

http://www.italianfashion.pl/sklep.php?a=koszyk

mamaboo  jest powód dla którego lekarze zdejmują opatrunek po kilku godzinkach i radzą chodzić w bawełnianych rzeczach i najlepiej nie w spodniach po cc - ja 5 tygodni po ciązy nie miałam prawie śladu brzusia - bez obwijania się, moja mam również, koleżanka w pracy zmieściła sie w swoje s po 4 tygodniach...

azik ile czekałaś na zamówienie?? Właśnie zamówiłam u nich figi i wysłałam zamówienie, zaznaczyłam opcję zapłaty przelewem, w poniedziałek rano wyślę im kasę przelewem. Zamawiałaś figi mama? Ja sobie wzięłam, bo moje figi "normalne" zaczynają mnie gnieść.

Do góry