reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

Mój znajomy pediatra wczoraj stwierdził, że zdania wśród lekarzy są podzielone. Przy zakupie materaca kazał zwrócić uwagę czy materacyk ma atest. Sam dla swojego dziecka kupił gryczano-kokosowy.

reklama
Witaj w klubie Koga - ja też nie cierpię koszul, zwijają się itd. bleee... Ale są chyba jednak lepsze od piżam, bo bardziej przewiewne od spodu - przeżyjemy, to tylko na kilka tygodni ;) Ja widziałam w normalnym sklepie z piżamami - są takie z wycięciami na piersi i rozpinane - u nas kosztują 39zl. Na allegro nie szukałam ale pewnie są.

mama mi przywiozła 2 bawełniane wkolano jedna troszkę mniejsza 2 większa, muszę je uprać i wsadzić do torby w razie co, też nie lubię takich długich zwykle ma takie za pośladki

w dłuższych szlag mnie trafia bo się plączą mi w nich nogi

ale do spzitala nie pódę w mini ;)

a dzieicaka to w co się wkłada w ten wózek
w rożku???

kołderka poduszka kocyk??

czy taki wkład co jest w wózku??

ło matko przypomniałyście mi o tej niewątpliwej przyjemniści jaką jest noszenie koszuli a ta porodowa musi mieć jeszcze jakieś otwory do karmienia
no nic choćbym nie wiem jak nie chciała to i tak muszę taki cudo nabyć ;D

no właśnie agao uświadomiła mi że nie mam bladego pojęcia co się takiemu maluszkowi do tej gondolki wkłada, kocyk, kołderkę czy coś specjalnego????

ja nabyłam ten sam co ivka i jestem bardzo zadowolona (kokos pianka gryka wersja lux)
info dla ivki- wczoraj byłam w sklepie z dzidziusiowymi rzeczami i pan sprzedawca zachwalał bardzo te materacyki które kupiłyśmy, ale nie o to chodzi, wiesz ile u niego kusztowały? 120 zł......nieźle co ::)

wiele osób mi odradzało takie z otworami na piersi bo zwykle u osób ze sporym biustem podczas łążenia piersi wyglądają sobie na świat w najmniej oczekiwanych momentach

ja mam po środku guziki do 1/3 koszulki że sobie mogę odpiąć i wystawić co trzeba do karmienia

reklama
ja z kolei w gazetce DZIECKO czytałam ranking materacyków i najlepjej podobno stoi piankowo-kokosowy wypowiadali się ortopedzi i pediatrzy w gazecie Mamo to ja tak samo

Do góry