reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Ja wkładki laktacyjne kupowałam takie, jakie akurat były w promocji:) jedne z lidla mam, a drugie z rossmana.. z wyglądu nie różnia sie chyba niczym, i jedne i drugie mają przylepce.. myslę że nie warto kupowac jakichś mega drogich, bo to nie ma wielkiej różnicy... mam też kilka wkładek z tomme tippe bo byly do laktatora, takie pojedynczo pakowane:)

reklama
ja mam wkładki z rossmana, cena super i jakościowo tez dobre, ani raz mi nie przeciekły a zalewa mnie równo:-)

Alexandra my do naszej ściany też nie wbijemy nic, nie ma szans! zamówiłam z kokardkami ale jak to przylepimy to nie mam pojęcia, jakoś damy radę:-)

Aleksandra. a z jakiej firmy jest ta pościel, którą masz? bo ja się zastanawiam jaką zamówić, a nie wiem jakie one jakosciowo są:)

Patrycja, ja jeszcze nie używałam tych wkładek, ale tez mam rossmanowe.. byly ostatnio za 4,99 za 30 szt:) nic mi na razie nie leci:)

Sliczne pokoiki!!!!:-):-):-) Widac, ze lipiec tuz tuz:-)

Oj, wkladek, to idzie masakrycznie duzo. Mi sie udalo ostatnio kupic w promocji z Chicco. Sa super, bo zamieniaja plyn w zel i zewnetrzna warstwa jest caly czas sucha.:szok: A pozniej bedziemy pewnie uzywac zwyklych z tesco, albo jakichs w promocji, bo tak jak Dodi pisze, to nie ma wiekszego znaczenia, zwlaszcze, ze trzeba je czesto wymieniac.:tak:

Lisica, jakos tak malo wszystkiego mi sie wydaje w tym linku, ktory podalas. Np. 5 par bodziakow. Czasami w ciagu jednego dnia potrzeba wiecej, bo takim maluszkom kupka czesto lubi wyplywac...:baffled: Zamiast koszulek czy kaftanikow kupilabym wiecej bodziakow, bo one wcale nie musza obciskac kikuta pepwinki, wystarczy pilnowac rozmiaru, a kaftaniki lubia sie zwijac i plecki gole... Wydaje mi sie, ze warto kupic wiecej takich 'bieliznianych' ubranek, a mniej tych 'na wyjscia'.:tak:

Ostatnia edycja:
Ja zamawiałam tę pościel na allegro. Tylko jeden pan ma tę pościel którą ja akurat chciałam, firma nazywa się milpol_pl.
Pościel jest dobrej jakości, jedyne co mi przeszkadza to kołderka - jest gigantyczna!!!! A wzięłam najmniejszy rozmiar... Ogólnie jestem zadowolona. Dodatkowo dokupiłam zasłony za jakies 36 zł i ręcznik z kapturkiem do kompletu. Przesylam link:

15ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1612751817) - Aukcje internetowe Allegro

a ja mam problem z rozmiarami... ratunku!:-(
no bo ok - załóżmy 7 par body - ale w jakim rozmiarze? ile takich na 56 ile na 62? wiem, że maluch szybko rośnie, no ale jak się urodzi 52 np. to nie chcę żeby się topiła w większym rozmiarze...

Pippi, warto kupic kilka par w roz. 56, ale nie za duzo, bo np. luzniejszy bodziak nie bedzie maluchowi przeszkadzal, a w pajacyku zawsze mozna podwinac rekawki, a na nozki zalozyc skarpeteczki, zeby nogawki nie wisialy. Moj Adas mial po ur. 52 cm i rosl srednio 1 cm na tydz., do tego dochodzila jeszcze pieluszka, wiec szybciutko musielismy zmienic ubranka na wieksze, niektorych nie zdazylismy nawet zalozyc.;-)

czyli jak kupię w rozmiarze 56 3-4 sztuki z każdego rodzaju ubranek to powinno starczyć? wolę kupić więcej tych większych, żeby właśnie uniknąć sytuacji że połowy nie zdążę założyć

reklama
Do góry