reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Konwalianko staraliśmy się kupować na bieżąco by właśnie teraz zostało mniej:-) jak gdzieś byłam ja sama już mąż to zawsze coś się kupiło, czy krem czy coś i tak się uzbierała wyprawka:-) ja to się oprzeć nigdy nie mogę i zawsze musze coś kupić hehe

emka trzeba korzystać z okazji jak się da!! przesyłki są strasznie drogie, przewyższają niektóre wartość zakupu!

pokoik Milenki:-) jeszcze kilka dodatków będzie, inna firanka, zasłonki, rolety ale na razie jest tak: (baldachim będzie oczywiście wyprasowany tylko na raziesię prostuje hehe)

dsc00041d.jpg

dsc00042kz.jpg

dsc00043ukc.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziękuję dziewczyny:-)

Alexandra śliczny pokoik!!!!!!! miałam zamawiac tą samą pościel hehe a wiesz co jest najlepsze, że mam zamówione te same literki na allegro i czekam aż przyjdą:-) one są drewniane prawda??

Tak, drewniane ale nie ciężkie. Tylko miałam problem bo mam za grube ściany i nie ma szans wbić tam gwózdka nawet na milimetr... Musiałam przykleić kokardki taśmą dwustronną :/ Dlatego polecam wersję bez kokardek :)

reklama
konwalianko ja kupiłam z belli, i fajne, sa, duze, z przylepcem i cena rozsądna, ponoc fajne sa tez z lovi takie zelowe ale drogie ok 25,00 zl. za opakowanie:)
pati, alexanrda pokoiki przecudne!!! maluszki beda miały piekne miejsca do spanka!!!

Do góry