reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

ja tez mam lezaczek-bujaczek z allegro, uzywany. I mysle ze na prawde warto, wyglada jak nowka, w ogole nie zniszczony a kosztowal o ponad polowe mniej niz w sklepie! Tylko trzeba dobrze wybrac i miec troche szczescia, bo na licytacjach oferty sa przebijane w ostatnich sekundach:)

reklama
ja tez mam lezaczek-bujaczek z allegro, uzywany. I mysle ze na prawde warto, wyglada jak nowka, w ogole nie zniszczony a kosztowal o ponad polowe mniej niz w sklepie! Tylko trzeba dobrze wybrac i miec troche szczescia, bo na licytacjach oferty sa przebijane w ostatnich sekundach:)

Poka, poka :-)
Ja liczę że odziedziczę taki bujaczek po siostrze. W sumie wszystko mi dała to czemu i tego miałaby nie dawać? A to taki wypaśny, sam się buja, muzyczkę można nastawić, lub puścić jakąś wodę czy czyjeś tętno. Siostrzeniec też był z niego zadowolony :-)

ja zakonczylam robic pokoik dla dzieciaczkow, efekty jak na zdjeciu...

DSC01202_resize.jpgDSC01203_resize.jpgDSC01204_resize.jpg

morgenrood ale piekny zakatek dla dzidziow <3 jacieeeeee, my tak nie bedziemy miec bo lozeczko bedzie w naszym pokoju wstawione razem z przewijakiem, ale do ok 1 roku zycia ja dziecka nie przeniose do drugiego pokoju, poza tym licze na to ze w przeciagu najblizszych 2 lat znajdziemy swoje mieszkanko i wtedy zrobie pokoik dla malej taki jaki bede chciala, bo u tesciowej sie rzadzic nie bede :/ nie ma sensu inwestowac w cos, co dlugo nie bedzie nam sluzyc.

konwalianka no wlasnie niektorzy lekarze mowia ze 4D jest jedynie do sciagania pieniedzy z ludzi, bo tak na dobra sprawe twarz dziecka zobaczysz po urodzeniu, wiec jaka jest roznica? fakt ze fajnie miec filmik jak sie rusza w brzuszu itd. ale ja za to 150 E nie jestem w stanie zaplacic niestety, gdybym miala to nawet bym sie nie zastanawiala, ale tak? gdy mam wszystko na styk...
bo to w hiszpanii sa 3 USG, jedno w 12tc drugie w 5 miesiacu i trzecie w 8 miesiacu, wiecmi dokladnie III wypada na 20 czerwca skoro porod mam 20 lipca. I wlasnie po tej dacie wrabiemy wzystkie graty dla dziecka bo wczesniej nie ma sensu.

dokładnie, pokoik idealny, przepiękny..
emka - pewnie, że fajnie, ale ważne, żeby wskazywało to co najważniejsze :) heh, widzisz.. ja jakoś przyjęłam, że wszystkie mamy termin na początek lipca:-Di kiedy Ty będziesz wybierać sie na ostatnie usg, ja mam nadzieję będę już na porodówce:)

reklama
dzieki dziewczyny za mile slowa :) musze przyznac ze jestem dumna z siebie :) wszystko wykonane tanim kosztem, troche zielonej farbki zeby trawke zrobic i naklejki z allegro, mebelki z drugiej reki ale w stanie bdb, teraz tylko czekac na dzieciaczki....

Do góry