ja tez mam lezaczek-bujaczek z allegro, uzywany. I mysle ze na prawde warto, wyglada jak nowka, w ogole nie zniszczony a kosztowal o ponad polowe mniej niz w sklepie! Tylko trzeba dobrze wybrac i miec troche szczescia, bo na licytacjach oferty sa przebijane w ostatnich sekundach
reklama
ja tez mam lezaczek-bujaczek z allegro, uzywany. I mysle ze na prawde warto, wyglada jak nowka, w ogole nie zniszczony a kosztowal o ponad polowe mniej niz w sklepie! Tylko trzeba dobrze wybrac i miec troche szczescia, bo na licytacjach oferty sa przebijane w ostatnich sekundach
Poka, poka :-)
Ja liczę że odziedziczę taki bujaczek po siostrze. W sumie wszystko mi dała to czemu i tego miałaby nie dawać? A to taki wypaśny, sam się buja, muzyczkę można nastawić, lub puścić jakąś wodę czy czyjeś tętno. Siostrzeniec też był z niego zadowolony :-)
morgenrood
Fanka BB :)
morgenrood ale piekny zakatek dla dzidziow <3 jacieeeeee, my tak nie bedziemy miec bo lozeczko bedzie w naszym pokoju wstawione razem z przewijakiem, ale do ok 1 roku zycia ja dziecka nie przeniose do drugiego pokoju, poza tym licze na to ze w przeciagu najblizszych 2 lat znajdziemy swoje mieszkanko i wtedy zrobie pokoik dla malej taki jaki bede chciala, bo u tesciowej sie rzadzic nie bede :/ nie ma sensu inwestowac w cos, co dlugo nie bedzie nam sluzyc.
konwalianka no wlasnie niektorzy lekarze mowia ze 4D jest jedynie do sciagania pieniedzy z ludzi, bo tak na dobra sprawe twarz dziecka zobaczysz po urodzeniu, wiec jaka jest roznica? fakt ze fajnie miec filmik jak sie rusza w brzuszu itd. ale ja za to 150 E nie jestem w stanie zaplacic niestety, gdybym miala to nawet bym sie nie zastanawiala, ale tak? gdy mam wszystko na styk...
bo to w hiszpanii sa 3 USG, jedno w 12tc drugie w 5 miesiacu i trzecie w 8 miesiacu, wiecmi dokladnie III wypada na 20 czerwca skoro porod mam 20 lipca. I wlasnie po tej dacie wrabiemy wzystkie graty dla dziecka bo wczesniej nie ma sensu.
konwalianka no wlasnie niektorzy lekarze mowia ze 4D jest jedynie do sciagania pieniedzy z ludzi, bo tak na dobra sprawe twarz dziecka zobaczysz po urodzeniu, wiec jaka jest roznica? fakt ze fajnie miec filmik jak sie rusza w brzuszu itd. ale ja za to 150 E nie jestem w stanie zaplacic niestety, gdybym miala to nawet bym sie nie zastanawiala, ale tak? gdy mam wszystko na styk...
bo to w hiszpanii sa 3 USG, jedno w 12tc drugie w 5 miesiacu i trzecie w 8 miesiacu, wiecmi dokladnie III wypada na 20 czerwca skoro porod mam 20 lipca. I wlasnie po tej dacie wrabiemy wzystkie graty dla dziecka bo wczesniej nie ma sensu.
Corin
Mama Trójki :)
morgen pokoik jak z katalogu - pięknie.
dodi_misia
Morgenrood, ale super pokoik! nie moge sie napatrzeć, ja uwielbiam takie bielutkie mebelki dla dzieci!
baya
Zaciekawiona BB
Morgenrood ...ale cudny, śliczny ... masz talent
konwalianka
Mały bąbelek
dokładnie, pokoik idealny, przepiękny..
emka - pewnie, że fajnie, ale ważne, żeby wskazywało to co najważniejsze heh, widzisz.. ja jakoś przyjęłam, że wszystkie mamy termin na początek lipcai kiedy Ty będziesz wybierać sie na ostatnie usg, ja mam nadzieję będę już na porodówce
emka - pewnie, że fajnie, ale ważne, żeby wskazywało to co najważniejsze heh, widzisz.. ja jakoś przyjęłam, że wszystkie mamy termin na początek lipcai kiedy Ty będziesz wybierać sie na ostatnie usg, ja mam nadzieję będę już na porodówce
silwia84
morgenrood sliczny pokoik, przytulny, uwielbiam biale mebelki
reklama
morgenrood
dzieki dziewczyny za mile slowa musze przyznac ze jestem dumna z siebie wszystko wykonane tanim kosztem, troche zielonej farbki zeby trawke zrobic i naklejki z allegro, mebelki z drugiej reki ale w stanie bdb, teraz tylko czekac na dzieciaczki....