reklama
Ania na pewno drożej a ja tam pomieszkam ze 3 -4 lata i znowu pewnie przeprowadzka na większe . Znalazlam teraz inne i juz chyba mi się białe odpodobaly
By było nawiązanie do tego mojego łóżka chociaż
Ewa90 - mi te meble się bardzo podobają. Ja osobiście nie jestem fanką białych mebli, tylko właśnie takich w kolorze drewna A te są fajne - i kolor i fason. W ogóle zawsze mi się podobają te wszystkie aranżacje pokoi, które można sobie pooglądać w necie. Samemu tak wszystko dobrać jest trudno:/
Ewa90 - mi te meble się bardzo podobają. Ja osobiście nie jestem fanką białych mebli, tylko właśnie takich w kolorze drewna A te są fajne - i kolor i fason. W ogóle zawsze mi się podobają te wszystkie aranżacje pokoi, które można sobie pooglądać w necie. Samemu tak wszystko dobrać jest trudno:/
Bo u nas to zawsze zabraknie kilku metrów na długość czy szerokość aby się ładnie prezentowały
Ja wcześniej wynajmowałam kawalerkę a teraz mam salon jej wielkości i już po 2 latach mi się zapomniało i mędzę mojemu, że z 5m2 więcej i byłoby idealnie
Co do drewna to też uważam, że takie meble są ponadczasowe i zawsze dobrze się prezentują tylko, że musi to być drewno a nie okleina bo wtedy to już nie to samo :/
Ja ciągle siedzę i przeglądam te meble i oczoplasu można dostać. No ale jakieś w końcu wybiorę - najgorsze ze nie mogę na żywo zobaczyć pomacac sprawdzić funkcjonalność itp . My mamy określony budżet na remont i musze się wyrobić . A mam okna do wymiany parapety lodówkę do kupienia zmywarkę zrobic ściany i pomalować sciany ,meble do pokoju naszego I oskarka i na przedpokój , trochę tego jest ale dam rade
Ania_Beata
Fanka BB :)
Laseczki, mam pytanko do mam, które będą używać normalnie pieluch jednorazowych.
ile kupilyscie sztuk pieluch:
- tetrowych
- flanelowych
- muslinowych
- bambusowych
Malutka466
Ania ja póki co mam:
10 tetrowych,
5 flanelowych,
3 muślinowe.
Bambusowych nie mam.
Moja mama jeszcze kupiła kilka flaneli, ale to pewnie u nich zostawię, gdy będę z Małym przyjeżdżać.
10 tetrowych,
5 flanelowych,
3 muślinowe.
Bambusowych nie mam.
Moja mama jeszcze kupiła kilka flaneli, ale to pewnie u nich zostawię, gdy będę z Małym przyjeżdżać.
Wioleta93
15 tetry, 6 flaneli. Muślinowych i bambusowych w ogóle nie kupowałam.Laseczki, mam pytanko do mam, które będą używać normalnie pieluch jednorazowych.
- tetrowych
- flanelowych
- muslinowych
- bambusowych
Ja w ogole muslinowych i bambusowych nie kupowalam - dla mnie ten rodzaj pieluch to troche taka moda anizeli rzeczywista potrzeba.
Flanelowych mam 8.
Tetrowych 15. Kupujac tetrowe warto sie przygladnac. Ja kupilam na start 5 z pepco i po 1 wypraniu byly na szmaty, a jedna kosztpwala gdzies kolo 2,99. Wtedy mi kolezanka powiedziala zeby zwrocic uwage na rozstawienie kratki na tych pieluchach - im szersze tym lepsze i kupilam takich 15 i tez wypralam i sa super.
Flanelowych mam 8.
Tetrowych 15. Kupujac tetrowe warto sie przygladnac. Ja kupilam na start 5 z pepco i po 1 wypraniu byly na szmaty, a jedna kosztpwala gdzies kolo 2,99. Wtedy mi kolezanka powiedziala zeby zwrocic uwage na rozstawienie kratki na tych pieluchach - im szersze tym lepsze i kupilam takich 15 i tez wypralam i sa super.
reklama
Ania_Beata
Ooo, nie wiedziałam o tej kratce. ja na razie mam 10 tetrowych, zaraz zerknę.
Podziel się: