My jesteśmy zdecydowani na Mutsy (najprawdopodobniej na 4rider), co do mebelków to początkowo chciałam cały pokoik zaopatrzyć w VOX ale wystarczyło trochę czasu i doszłam do wniosku, że jednak wolę te środki przeznaczyć na coś bardziej sensownego niż przepłacać za np. łóżeczko reszta to juz drobiazgi, które kupuję na bieżąco, szczególnie jak coś jest w promocji
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ewelina ja patrzałam na bebetto, ale nie zdecydowałam się na w ogóle na markę wózka, póki co przeglądam cały czas. Muszę pojechać u nas w Gdańsku do takiego sklepu dla dzieci i tam mają dużo wózków, muszę sobie pooglądać na żywo. Na pewno wózek musi mieć pompowane koła a nie piankowe, bo jak widzę matki z tymi wózkami i te koła są straszne.
Raz widziałam na ulicy super wózek, ale zapomniałam marki.
Basi to cena była w euro? Wózek super.
Raz widziałam na ulicy super wózek, ale zapomniałam marki.
Basi to cena była w euro? Wózek super.
Ja miałam JEDO Bartatina i jeśli nic się nie zmieniło przy tym wózku zostanę.
Jest lekki, niedrogi, 2 w 1 z możliwością dostosowania do wpięcia nosidełka samochodowego a są śliczne i fajne
Kiedy zepsuły mi się kółka kurier przyjechał, przywiózł wózek zastępczy, zabrał do naprawy, wszystko wymienili na nowe a nie naprawili -a kiedy patrzyłam ostatnio w sklepie nic fajniejszego nie rzuciło mi się po oczach
..:: Jedo - wczytywanie ::..
a tu cennik -nie wygląda to tak strasznie jak przy innych firmach
a na później mam spacerówkę maclarena tą lżejszą i mniejszą ale nie jestem z niej zadowolona.
Jest lekka i na to parzyłam przy zakupie ale za lekka -siatki na rączce nie można powiesić bo się przewróci
co do pokoiku to wiem, że kiedyś przegięłam hehehe i teraz będę ostrożniejsza
wystarczą mi komody z ikei a szafa i tak nie będzie póki co potrzebna.
Inhalator, nawilżacz powietrza, czajnik z regulowaną temperaturą (do mm, kaszki, ciepłego picia) -to jest chyba to co najbardziej mi się przydało
o to się mi jeszcze przyda na bank
Haxe Aspirator Do Nosa Na Katar Odciągacz Kataru Asplaneta.pl
Uważam, że każda mama powinna się wyszaleć do woli
Jest lekki, niedrogi, 2 w 1 z możliwością dostosowania do wpięcia nosidełka samochodowego a są śliczne i fajne
Kiedy zepsuły mi się kółka kurier przyjechał, przywiózł wózek zastępczy, zabrał do naprawy, wszystko wymienili na nowe a nie naprawili -a kiedy patrzyłam ostatnio w sklepie nic fajniejszego nie rzuciło mi się po oczach
a tu cennik -nie wygląda to tak strasznie jak przy innych firmach
a na później mam spacerówkę maclarena tą lżejszą i mniejszą ale nie jestem z niej zadowolona.
Jest lekka i na to parzyłam przy zakupie ale za lekka -siatki na rączce nie można powiesić bo się przewróci
co do pokoiku to wiem, że kiedyś przegięłam hehehe i teraz będę ostrożniejsza
wystarczą mi komody z ikei a szafa i tak nie będzie póki co potrzebna.
Inhalator, nawilżacz powietrza, czajnik z regulowaną temperaturą (do mm, kaszki, ciepłego picia) -to jest chyba to co najbardziej mi się przydało
o to się mi jeszcze przyda na bank
Haxe Aspirator Do Nosa Na Katar Odciągacz Kataru Asplaneta.pl
Uważam, że każda mama powinna się wyszaleć do woli
Ostatnia edycja:
waiting4beans
Wozek na pewno x-lander tylko nie wiem czy model x-run czy x-move oba 2w1 z możliwością wpiecia fotelika. to jeszcze do przemyslenia.ma pompowane duze kola,duzy kosz na zakupy, do tego x run jest bardzo lekki.Lozeczko mam ktore zamienia sie w kolyske( sa w komplecie plozy do przykrecenia), materacyk -gabka z mata kokosowa, komode z ikei, musze kupic wielka szafe przesowna bo pokoj dziecka jest bardzo duzy i musza sie tam jeszcze zmieścić nasze klamoty ktore teraz tam stoja,nie wiem czy fotelik kupic z bazą czy nie,
U
użytkownik 160
Gość
Dzięki za cynk! wybiorę się!W pierwszy weekend grudnia sa dni otwarte w Poznaniu
https://www.facebook.com/events/1639471309674329/
GosiaLew
13x13 jedo bartatina też są fajne, tylko one nie mają akurat przednich kół chyba obrotowych a jakoś tak się nastawiłam na takie koła. Zresztą ja chyba do końca będę się zastanawiać
waiting4beans nie wiem czemu ale jakoś mi xlander nie pasuje, chociaż wiem, że są to dość dobre wózki.
Chyba będę kupowała bazę isofix bo to nawet wygodniejsze niz z tymi pasami.
waiting4beans nie wiem czemu ale jakoś mi xlander nie pasuje, chociaż wiem, że są to dość dobre wózki.
Chyba będę kupowała bazę isofix bo to nawet wygodniejsze niz z tymi pasami.
13x13 jedo bartatina też są fajne, tylko one nie mają akurat przednich kół chyba obrotowych a jakoś tak się nastawiłam na takie koła. Zresztą ja chyba do końca będę się zastanawiać
.
a mają!!!! tylko nie bartatina, jak wejdziesz w link to tam masz różne wersje Nevo i fyn mają
nawet kolor podwozia możesz wybrać -full wypas się zrobił od tych 5 lat
reklama
Mam Teutonia Mistral i jestem zadowolona, jest bardzo wygodny w codziennym używaniu i bezproblemowo się składa- w przypadku ciasnego mieszkania jest to rzecz niezastąpiona Z ciekawostek, których nie spotkałam kiedy przeglądałam wszelkie marki świata, to na ich stronie można się pobawić kolorami wszystkiego, od stelaża po budkę
Podziel się: