reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Moje trzecie, ale co z tego- mam tak duże dzieci, że muszę kupić wszystko! W nowym roku, bo święta Bożego Narodzenia zawsze zżerają budżet rodziny ;-)

reklama
Jeżeli nie kupiliście jeszcze produktów higienicznych polecam Canpol Babies do włosów szczotka, a na potem grzebyk spełniły moje oczekiwania, doskonała jakość i fajna cena.

Ja tez zamierzam dopiero po Nowym Roku zabrac sie za zakupy dla dzidzi.
Maui a w jakim wieku sa Twoje dzieci?
Moj skonczy 6 lat i wszystkie ciuszki mam po nim popakowane. Ale co z tego! Nawet jak bedzie drugi chlopiec to teraz podobaja mi sie inne ciuszki. Zreszta nie ma nic przyjemniejszego jak zakupy dla niemowlaka <3

Ja przeglądałam właśnie "chińskie sklepy online" i mordka mi sie cieszy:) planujecie sesje maluszków? ImageUploadedByForum BabyBoom1447786459.745069.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1447786482.581264.jpg
<3

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447786459.745069.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447786459.745069.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 128
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1447786482.581264.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447786482.581264.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 122
Pewnie, że planuje sesje - wkońcu to super pamiątka. Myśle też o sesji brzuszkowej :tak:
Ale trzeba się dobrze porozglądać, bo ceny potrafią być naprawde kosmiczne:baffled:

reklama
Ja mam wózek, nie pamietam firmy, nawet nie zdążyliśmy go rozpakować. Gdy przyjdzie czas, trzeba bedzie wszystkie te smutne kartony powyciągać, posprawdzać, co jest a co trzeba bedzie dokupić... Bobas pojawi się na pozna wiosnę, pierwszy syn miał przyjść na pozna jesień, wiec niektóre pozycje garderoby trzeba bedzie wydać, sprzedać... I kupić to czego brakuje:)
ale, ale odnośnie wózka! Ostatnio byłam w centrum handlowym z moim A i moim oczom ukazał sie okaz WOW Prenatal - Kinderwagens en buggy&#39;s van alle merken online kopen! | PRENATAL.NL - Kinderwagens online kopen! | PRENATAL.NL - Bugaboo - Bugaboo Cameleon3 Diesel
niestety cena nieosiągalna, ale wózek Klasa:)

Do góry