reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Dziwne z ta paczka , tez jestem ciekawa. Ja zlozylam zamówienie łóżeczka z allegro od aruś w poniedziałek a dziś już kurier dzwonił ze będzie między 11 a 12 z dostawą.

reklama
Też jestem ciekawa jak to się skończyło, ale dobrze mieć przestrogę przed takimi sprzedającymi. Moja paczka od Hubiworld zamówiona w piątek dotarła do mamy wczoraj ;-)

bardzo ładny komplecik Ewa :)
o to szybka dostawa :) ja tez w pn zamawiałam tylko u mnie ma być o 15tej.
Też mam zamiar zamawiać od tego sprzedawcy co waitinf4beans ale komplet pościeli.

Dziękuję :) zamówiłam go przed świętami , wtedy była akcja ze wszystkie kompleciki -50% :)

A pościele zamówiłam u Pani i ma mi zacząć szyc w poniedziałek :) ale ciągle zmieniam koncepcje wzorów :p Fakt ze wszystko jest w szarości i teraz myślę nad dodaniem delikatnego akcentu - jak będę miała to pokaże :)

To i ja się pochwalę moim nowym nabytkiem jestem bardzo zadowolna, że zmiescilo się w sypialni. Myślałam, że na razie nie będziemy składać ale mąż zaczął zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć :)

Załączniki

• 20160203_100344.jpg
    20160203_100344.jpg
    658 KB · Wyświetleń: 103
Super Ala :) ja mojego musze zmobilizować do skręcenia jak dziś dojdzie - ale zbytnio nie ma optymistycznego myślenia ostatnio przez ta moja szyjke :/

Ala_25 super :) ja dostanę moje łóżeczko w przyszłym tygodniu od przyjaciółki, poza tym, że jest białe to za dużo nie pamiętam bo jej córeczka wyrosła z niego jakieś 2-3 lata temu ale ma dobry gust więc powinno być dobrze :D

Pościel i poszewki kupiłam w IKEI, muszę jeszcze dokupić 2 prześcieradła i będzie komplet :)

Z materacem (planuję lateksowy), kocykami i koszulkami dla mnie czekam na przelew z ZUS ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewa ta koszula z linka od hajduczki to ja mam taką:
http://allegro.pl/koszula-ciazowa-nocna-bawelna-rf-kr-do-karmienia-m-i5381525124.html

jeszcze widziałam linki u kogoś drugiej jaką mam też od tego dostawcy i z Italian fashion.

Też myślałam nad piżamą do karmienia, ale do szpitala i tak po porodzie trzeba mieć koszulę a jeszcze się zastanawiam na d kupnem jednej.

Ala_25 super łóżeczko.

Widzę, że wszystkie zamawiacie białe. A ja mam w kolorze ciemnobrązowym. Łóżeczko, szafę, komodę :) Kołyska też będzie ciemniejsza.

Do góry