reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Dziwne z ta paczka , tez jestem ciekawa. Ja zlozylam zamówienie łóżeczka z allegro od aruś w poniedziałek a dziś już kurier dzwonił ze będzie między 11 a 12 z dostawą.

reklama
Też jestem ciekawa jak to się skończyło, ale dobrze mieć przestrogę przed takimi sprzedającymi. Moja paczka od Hubiworld zamówiona w piątek dotarła do mamy wczoraj ;-)

bardzo ładny komplecik Ewa :)
o to szybka dostawa :) ja tez w pn zamawiałam tylko u mnie ma być o 15tej.
Też mam zamiar zamawiać od tego sprzedawcy co waitinf4beans ale komplet pościeli.

Dziękuję :) zamówiłam go przed świętami , wtedy była akcja ze wszystkie kompleciki -50% :)

A pościele zamówiłam u Pani i ma mi zacząć szyc w poniedziałek :) ale ciągle zmieniam koncepcje wzorów :p Fakt ze wszystko jest w szarości i teraz myślę nad dodaniem delikatnego akcentu - jak będę miała to pokaże :)

To i ja się pochwalę moim nowym nabytkiem jestem bardzo zadowolna, że zmiescilo się w sypialni. Myślałam, że na razie nie będziemy składać ale mąż zaczął zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć :)

Załączniki

• 20160203_100344.jpg
    20160203_100344.jpg
    658 KB · Wyświetleń: 106
Super Ala :) ja mojego musze zmobilizować do skręcenia jak dziś dojdzie - ale zbytnio nie ma optymistycznego myślenia ostatnio przez ta moja szyjke :/

Ala_25 super :) ja dostanę moje łóżeczko w przyszłym tygodniu od przyjaciółki, poza tym, że jest białe to za dużo nie pamiętam bo jej córeczka wyrosła z niego jakieś 2-3 lata temu ale ma dobry gust więc powinno być dobrze :D

Pościel i poszewki kupiłam w IKEI, muszę jeszcze dokupić 2 prześcieradła i będzie komplet :)

Z materacem (planuję lateksowy), kocykami i koszulkami dla mnie czekam na przelew z ZUS ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewa ta koszula z linka od hajduczki to ja mam taką:
http://allegro.pl/koszula-ciazowa-nocna-bawelna-rf-kr-do-karmienia-m-i5381525124.html

jeszcze widziałam linki u kogoś drugiej jaką mam też od tego dostawcy i z Italian fashion.

Też myślałam nad piżamą do karmienia, ale do szpitala i tak po porodzie trzeba mieć koszulę a jeszcze się zastanawiam na d kupnem jednej.

Ala_25 super łóżeczko.

Widzę, że wszystkie zamawiacie białe. A ja mam w kolorze ciemnobrązowym. Łóżeczko, szafę, komodę :) Kołyska też będzie ciemniejsza.

Do góry