reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Jest juz :)
WP_20160201_003.jpg

Załączniki

• WP_20160201_003.jpg
    WP_20160201_003.jpg
    820,2 KB · Wyświetleń: 153
Wioleta no piękna kolekcja - zakupy ciuszkowe masz z głowy ;)

Madzia jaki to wózek?

A ja nareszcie uporałam się ze stworzeniem listy wyprawkowej i powoli sobie odchaczam, ale gdzie tam do końca :D i przesortowałam w sobote z mamą tony ciuszków po znajomych i od rodziny, sporo nowych i okazuje się, że pozostaje mi dokupić skarpetek i pieluch flanelowych :D

Ja ciągle nad torbą do wózka się zastanawiam. Ta, co jest przy wózku ma tylko jedną komorę... mi to nie odpowiada. Ja muszę mieć kieszonki, miejsce gdzie schowam telefon, portfel, klucze od domu, książkę może. Przecież nie będę zabierać drugiej torby dla siebie.
I serio nie wiem, jaką tę torbę wybrać. Bo to ma być jednocześnie też taka torba, z którą mąż czy dziadek nie będą wstydzili się wyjść. Nie chcę też jakiejś najtańszej, bo przecież z takiej torby korzysta się często, często. Dobrze wiem, jak zużywa się torebka kobieca...

Ja ciągle nad torbą do wózka się zastanawiam. Ta, co jest przy wózku ma tylko jedną komorę... mi to nie odpowiada. Ja muszę mieć kieszonki, miejsce gdzie schowam telefon, portfel, klucze od domu, książkę może. Przecież nie będę zabierać drugiej torby dla siebie.
I serio nie wiem, jaką tę torbę wybrać. Bo to ma być jednocześnie też taka torba, z którą mąż czy dziadek nie będą wstydzili się wyjść. Nie chcę też jakiejś najtańszej, bo przecież z takiej torby korzysta się często, często. Dobrze wiem, jak zużywa się torebka kobieca...
Ja zamówiłam z Baby Ono, wydaje się porządna. Zobaczymy jutro jak paczka dojdzie ;-)

co do torby to ja jestem łajza!! Wczoraj w tk max widziałam skip hopa za 149,99zł i nie wzięłam

reklama
Do góry