Malutka466
Fanka BB :)
Olenka, to faktycznie!! Chyba jutro podjadę do tk maxx, skoro i tak do Ikei jedziemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malutka, mnie nigdy się nie chce wypakowywać torebki, więc chodząc z wózkiem swoje rzeczy trzymałam na ramieniu, a wózkowa torba służyła tylko na rzeczy dziecka.Ja ciągle nad torbą do wózka się zastanawiam. Ta, co jest przy wózku ma tylko jedną komorę... mi to nie odpowiada. Ja muszę mieć kieszonki, miejsce gdzie schowam telefon, portfel, klucze od domu, książkę może. Przecież nie będę zabierać drugiej torby dla siebie.
I serio nie wiem, jaką tę torbę wybrać. Bo to ma być jednocześnie też taka torba, z którą mąż czy dziadek nie będą wstydzili się wyjść. Nie chcę też jakiejś najtańszej, bo przecież z takiej torby korzysta się często, często. Dobrze wiem, jak zużywa się torebka kobieca...
Też prawda, ale chodzić z dwoma torbami też mi się jakoś nie uśmiecha. Kurde, sama nie wiem. Tak jak piszesz, wszystko w praniu wyjdzie, jak to będzie. Co nie zmienia faktu, że torba dołączona do wózka średnio mi pasuje ;(Malutka, mnie nigdy się nie chce wypakowywać torebki, więc chodząc z wózkiem swoje rzeczy trzymałam na ramieniu, a wózkowa torba służyła tylko na rzeczy dziecka.
Jak do torby wózkowej wpakujesz swoje rzeczy również, to będziesz za każdym razem kiedy właśnie mąż czy dziadek pójdzie na spacer wykładać swoje rzeczy? Nie wierzę.
Każdy musi na swojej skórze przetestować :-)
dokładnieJa zawsze nosiłam swoją torebkę a rzeczy dziecka w torbie wózkowej. Ja dla siebie mam taką torbę na ramię zakładana przez szyję, wtedy jest wygodnie. Swoje rzeczy wole mieć przy sobie.