reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ja na razie jej nie przymocowywałam, bo Kuba będzie mały :) Jak zacznie raczkować, stawać itp. to wtedy pewnie inaczej zaaranżujemy mu pokój i dokręcimy ją prawdopodobnie do ściany.

reklama
Gosia a ja ją przewróciłam 2 tyg temu -otwirzyłam dolną szufladę i górną, żeby przełożyć do niej rzeczy i JEB!!!
Wcześniej miałam dwie odkąd Ala była mała i też się nic nie wydarzyło.
Ja sama więcej tego nie zrobię -ale dziecko może

13x13 każdy mebel powinien być zabezpieczony generalnie, każda komoda może się przewrócić w momencie jak po otwarciu szuflad masz tam ciężkie rzeczy, które przeważają.
Ja akurat miałam takie dziecko, które nie otwierało mebli, z tym może być inaczej.

Jakoś przez całą ciążę nie było mody ciążowej a teraz jak juz rodzimy to oferta jest. Chociaż są staniki do karmienia.

A spodenki są fajne. Bede musiała kogoś wysłać jak będę w szpitalu, bo bodziaków mam mnóstwo :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, jak ja mam juz wszystko kupione, to oni z takim czymś teraz. Ten termometr jest fajny, ale juz jakiś czas temu zakupiłam Microlife czy Microline. Moda ciążowa odpada kuż.

Ciuchów też nie kupuję. Sądziłam ze mam ok. 1 szufladę ubrań dla małej wszystkiego. Mąż to wszystko poprał, popracował i poukładał. Okazalo sie ze szuflad jest 5. :) Za dużo kupiłam. Ja nie wiem, jak ja myśle w tej ciąży...

reklama
Mnie z tej oferty Lidla zainteresowaly te staniki do karmienia, może sie pokusze jak będzie mi dane jeszcze ew. spacerowac po sklepach ;-)

Ania i wszystko w jednym rozmiarze? Bo ja tez mam 3 pełne szuflady ale po jednej z rozmiaru 56, 62 i 68.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry