reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Dajecie nadzieje :D chociaz dla mnie kupa to kupa przynajmniej dopóki to abstrakcja :D
Co do kupek, mam pytanie czy któraś z was korzystała, zakupiła bądź wie cos na temat tych dwóch rodzajów pieluszek? Zastanawiam czym sie różnią.
ImageUploadedByForum BabyBoom1459861123.522200.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1459861132.140153.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459861123.522200.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459861123.522200.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 293
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1459861132.140153.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459861132.140153.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Te pierwsze maja wycięcie na pępuszek i wskaźnik zasikania - nie mam pojęcia jak to działa , ale czytałam że niekoniecznie działa.

Te wskaźniki są tak potrzebne, że naprawdę :D a ty czekasz, czekasz... Na bank! Zastanawia mnie czy skład tych pieluch jakoś super sie różnią... Bo cena tych białych jest wyższa.

reklama
Malutka dada też mają wcięcie na pępek. Ja mam jedną paczkę dady, jedną premium care jeśli chodzi o jedynki. Jedną paczkę 2 dużą 80 sztuk kupiłam po 34,99 w superpharmie w marcu jak była dwu dniowa promocja. Do 3 mają siateczki a przynajmniej miały.
Swego czasu używałam tych, bo nie uczulały mojego Kuby a wtedy Dada go zaczęła uczulać i zwykłe pampersiaki też.

Kupka dziecka bardzo ważna :D Najgorsza jest ta pierwsza smółka, nie śmierdziała mi jakoś ale lepka jak smoła :)

Do góry